Koštunica dao podršku kandidatu DSS

Jovanović je rekao da bi voleo da se Koštunica vrati u stranku, ali da mu se čini da je odluka o povlačenju iz javnog života neopoziva

  • 9

Bivši predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica podržava predsedničkog kandidata te stranke Aleksandra Popovića, prenele su danas Večernje novosti.

VUČIĆ NA KOPAONIK BIZNIS FORUMU: Smanjićemo opterećenja na zarade da bismo podstakli preduzetnički duh i zapošljavanje (FOTO)

- Koštunica apsolutno podržava sadašnji DSS i Popovića kao našeg kandidata za predsednika - rekao je aktuelni lider DSS-a Miloš Jovanović i dodao da se redovno viđa i razgovara sa Koštunicom.

Jovanović je rekao da bi voleo da se Koštunica vrati u stranku, ali da mu se čini da je odluka o povlačenju iz javnog života neopoziva.

- Donekle je razumem, mnogo je on već dao ovoj zemlji. Na nama je da sada nastavimo tim putem i neizmerno sam sam mu zahvalan što nam u tome pomaže - rekao je Jovanović.

Koštunica je napustio DSS 2014. godine, kada ta stranka na vanrednim parlamentarnim izborima nije prešla cenzus.

Baneri, Izbori 2017

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    8. mart 2017 | 14:41

    Ovaj je jos ziv???

  • zoran

    8. mart 2017 | 14:51

    Pita li se uopste vise Kostunica za bilo sta.Ja mislio da se aveti proslosti ne mogu pitati,cak ni za misljenje,a kamoli za podrsku!

  • Miryam

    8. mart 2017 | 14:25

    Zar se i on povampirio eeeeeee moj Kostunica .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA