Otvorila se misteriozna jama duboka 10 metara kod Tomislavgrada: Mole ljude da decu ne puštaju u blizini nje (FOTO)

Odmah po dojavi meštana o pojavi jame na Potok livadi, članovi Speleološkog društva Mijatovi Dvori su pre nekoliko dana izašli na teren da proverili o čemu se radi

  • 2

U selu Bukovica kod Tomislavgrada otvorila se duboka jama u zemlji. Iz Speleološkog društva Mijatovi Dvori pozivaju građane na oprez, i mole ih da ne puštaju decu u blizinu jame.

Za ovih 10 mesta u Srbiji sigurno niste čuli, a morate ih posetiti! (FOTO)

- Jama nije bila pre poznata. Utvrđeno je da je nastala usled propadanja tla. Duboka je 10 metara, a na dnu se kanal otvara na zapadnu stranu nekih pet metara i sužava se, te postaje dalje neprolazna - istakli su iz Speleološkog društva "Mijatovi Dvori".

Foto: Facebook/Josip Markovic‎/Speleološko društvo "Mijatovi Dvori" Foto: Facebook/Josip Markovic‎/Speleološko društvo "Mijatovi Dvori"

Odmah po dojavi meštana iz sela Bukovica kod Tomislavgrada o pojavi jame na Potok livadi, članovi Speleološkog društva Mijatovi Dvori su pre nekoliko dana izašli na teren da proverili o čemu se radi, prenosi Večernji.ba.

Foto: Facebook/Josip Markovic‎/Speleološko društvo "Mijatovi Dvori" Foto: Facebook/Josip Markovic‎/Speleološko društvo "Mijatovi Dvori"

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbIN

    11. mart 2017 | 08:17

    Izlaze Srpske duse iz jama da im se osvete

  • Перагеније

    11. mart 2017 | 14:33

    А у јами остаци Срба који нису хтели да се покатоличе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA