"Pretukao je bebu i mene jer sam OKRNJILA PLOČICU": Ispovest žene koju je muž krvnički izudarao u Beloj Crkvi

- Ušao je i počeo da me tuče, pesnicama me je udarao po celom telu. Držala sam dete u naručju. Udarao je, šutirao i nije gledao da li tuče mene ili dete - kaže nesrećna žena

  • 22

S. R. (25) iz Bele Crkve, koji je uhapšen zbog sumnje da je u četvrtak pretukao svoju nevenčanu suprugu A. L. (19) i njihovu 11-mesečnu ćerkicu A. R., nakon čega ih je zaključao u jednoj sobi svoje porodične kuće, nasrnuo je na njih jer je žena okrnjila pločicu u kuhinji.

Neviđena brutalnost u Beloj Crkvi: Vezao bebu, ženu, roditelje i babu, pa ih tukao pajserom!

Nesrećna žena je, prema pisanju Blica, uspela telefonom pozove svoju majku koja živi i Banatskoj Palanci, i na čiji poziv odmah došla policija. A. L. i njena ćerka su odmah odvezene u Dom zdravlja, gde su im konstatovane lake povrede, ali su ženi lekari utvrdili i ožiljke od ranijih povreda, koje joj je, kako tvrdi, naneo suprug.

A. L. kaže da je svađa između nje i supruga izbila jer je slučajno okrnjila pločicu u kuhinji.

- Lupala sam meso za ručak, i okrnjila pločicu. Ušao je i počeo da me tuče, pesnicama me je udarao po celom telu. Držala sam dete u naručju. Udarao je, šutirao i nije gledao da li tuče mene ili dete - kaže za Blic A. L. ona, koja se posle dolaska policije, vratila kod roditelja u Banatsku Palanku.

Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović

Uhapšenom S. R. odrđeno je zadržavanje do 48 sati.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @ana

    10. mart 2017 | 15:26

    Je li vrednija plocica ili zena i dete .On nikada nece biti pravi muz Niti otac .Dubre ostaje dubre ,to nije nikakav covek njega treba pravi covek da propusti kroz sake pa da Sanja plocicu . Nevracaj se Tom idiotu on se nece nikada promeniti .B olje ces proci sama Sa detetom ,mnogo srece

  • Kristijan

    10. mart 2017 | 15:04

    Ljudi gde će vam duša..

  • Mala

    10. mart 2017 | 17:39

    Samo mi nije jasno, zasto ne napisu ime i prezime?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA