JEZIVO: Spasili četvoro dece iz kuće horora, roditelji ih držali u izmetu i izgladnjivali, policiji pozlilo (VIDEO)

Deca imaju bolesti kože, pili su iz čaša sa izmetom, a jedno dete je bilo svo krvavo

  • 1

Četvoro dece spaseno je iz totalnog pakla!

Horor u Doboju: Baba ubila troje unučića koje je rodila njena mentalno zaostala ćerka i bacila ih na njivu

Živeli su u kući punoj izmeta, prljavštine, buđi i đubreta. Ovi roditelji iz pakla, majka (29) i otac (23), držali su svoju decu u kući sa zatvorenim prozorima, nisu ih hranili, lečili, a pelene pune izmeta su bile svuda po kući.

Kada je policija upala unutra zatekla je decu koja imaju oboljenja kože, osipe, temperaturu, odevena samo u majice. Fekalije su bile svuda po zidovima, a jedno dete je bilo ogrezlo u osušenoj krvi. Jedno su našli kako vrišti od bolova jer se zaglavilo ispod kreveta.

Policija kaže da je prizor bio toliko jeziv da im se povraćalo, kao i da roditelji nisu pokazali znake empatije, te da su delovali kao dva zombija.

Otac je osuđen na 14 meseci, a majka na dve godine lečenja u mentalnoj ustanovi.

- Ovo je slučaj dugotrajnog zanemarivanja. Deca su držana u uslovima smrdljive bede, i to bukvalno - rekla je na sudu tužiteljka Frensis Mekente.

Objašnjenje koje je otac dao na sudu je i više nego bizarno: Svi smo imali boginje, pa su se one proširile?! Takođe, rekao je da je dao sve od sebe kada su deca u pitanju, da ih je kupao u sudoperi, ali da je to bilo teško jer njegova partnerka ima mentalnih problema.

Pogledajte video i sve će vam biti jasno:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA