≫ 

Navijači Partizana izboli Deliju na Senjaku

Borivoje P. je pripadnik navijačke grupe "Ultra bojs"

  • 37

Navijač Crvene zvezde Borivoje P. (39) izboden je večeras na Senjaku, a kako saznaje Telegraf.rs, njega su napali navijači Partizana.

Muškarac izboden nožem u kraju navijača Crvene zvezde

Zadobio je više uboda po nogama i prevezen je u Urgentni centar. Kako saznajemo, njegovo stanje je stabilno.

Napad se dogodio u poznatom kafiću na Senjaku, delu Beograda poznatom po velikom broju "Delija".

Do incidenta je došlo u Ulici Vase Pelagića oko 19.45 časova. U kafić su uletele tri osobe i napale Borivoja, a nepoznata osoba ubola ga je nožem u stomak.

Policija je na listu mestu i vrši uviđaj.

Borivoje P. je pripadnik navijačke grupe "Ultra bojs".

Poznat je i po tome što je sadašnju suprugu, takođe navijačicu Crvene zvezde, zaprosio na stadionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizanovac

    11. mart 2017 | 00:48

    Hajde već jednom konačno da počnemo da koristimo pravu terminologiju što se tiče ovakvih tipova. Oni su HULIGANI koji se skrivaju iza plašta navijača, iako nikada veze sa pravim navijanjem nemaju i nebitno za koji klub kao navijaju, i brukaju sve nas normalne koji poštujemo tradiciju kluba i normalno ga bodrimo. Nazivanje njih navijačima baca ljagu na nas koji smo iz istinske ljubavi prema klubu uz njega, a ne iz koristi kao oni.

  • Hocemo fer navijanje

    11. mart 2017 | 00:13

    Kolika to da se izrazim zver mozes biti da uzmes i coveka koji navija za drugi klub da ga izbusis nozem. Koliko god se vodje na tribinama ranijih godina zalagali za navijacki kodeks neki moroni i dalje to rade, a zasto to ni oni ne znaju

  • Svedok

    11. mart 2017 | 00:37

    Kada drzava planira da sankcionise svakodnevno nasilje na ulicama Beograda i da adekvatno kaznjava nasilnike? Ima tu necega neobjasnjivog. Nemoguce je da ne postoji nacin da se tome stane na put samo sto vlast iz nama nepoznatih razloga ne reaguje adekvatno. Te navijacke grupe i njihove vodje vise podsecaju na sektasko-mafijaske profitabilne organizacije a ne na strastvene ljubitelje sporta okupljene da bi podrzale omiljeni klub. Godine prolaze.................................

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA