Jovanu (27) ubila struja pre nego što je ušla u kadu: Detalji strašne tragedije u Kikindi (FOTO)

- U jednom trenutku je počela voda da otiče ispod vrata i otac je tada, ne razmišljajući, provalio u kupatilo. Tamo je ležalo Jovanino beživotno telo - ispričala je za Telegraf.rs meštanka Nakova

  • 39

Nesvakidašnja nesreća u Nakovu, u kojem je noćas od strujnog udara u kupatilu poginula Jovana Jočić (27) ostavila je meštane u šoku koji još ne mogu da veruju da je mladi život njihove meštanke ugašen.

TRAGEDIJA U KIKINDI: Devojka poginula od strujnog udara u kupatilu

Jovana je kobne noći ušla u kupatilo da se istušira i pošto se dugo nije odazivala na poziv oca posumnjali su da nešto nije u redu.

Komšije koje su se te noći zatekle u porodičnoj kući Jočića, gde je Jovana živela sa majkom, ocem i četvorogodišnjom ćerkicom, pričaju da je Jovana otišla u kupatilo da se okupa i da se pripremala za spavanje:

- Otac je nekoliko puta pokušao da je dozove jer je primetio da se zadržala duže nego inače u kupatilu, kako mu nije odgovarala posumnjao je da se nešto dogodilo. U trenutku je počela voda da otiče ispod vrata i otac je tada ne razmišljajući provalio u kupatilo. Tamo je ležalo njeno beživotno telo - ispričala je za Telegraf.rs meštanka Nakova.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ubrzo su njeni najbliži pozvali policiju i ekipu Hitne pomoći koja je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt devojke.

Jovanu je kako saznaje Telegraf.rs struja ubila i pre nego što je ušla u kadu. Pretpostavlja se da je do udara došlo usled neispravnog bojlera.

- Još smo u šoku - kažu nam prijatelji, komšije i rodbina koji su se okupili u domu Jočića.

Joja, kako su je zvali njeni najbliži radila je kao poslovođa u trgovini u Kikindi. Bila je vredna, dobra i divna majka svojoj četvorogodišnjoj devojčici.

Biće sahranjena sutra na groblju u Nakovu u 14 sati.

Daljinac baner

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ₩0×

    12. mart 2017 | 18:13

    Saučešće porodici ....velika tuga.... :(

  • Branko

    12. mart 2017 | 21:29

    Da se ne bi desavale ovakve stvari GASITE BOJLER kad se tusirate! Cak i da sve od instalacija imate novo pa cak i nov bojler GASITE!

  • JA

    12. mart 2017 | 18:53

    Ljudi nikako da se opamete posle ovakvih naslova, i pocnu da iskljucuju bojler pred tusiranje. Pocivaj u miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA