Dana je bila trovana 37 godina, 100 lekara nije otkrilo šta je to što je razara, a sve vreme je bilo u njenoj kući! (FOTO)

Uvek su mi lečili posledice moje bolesti, ali ne i njen uzrok

  • 7

Nepokretna Dana Anhalt je bila lagano trovana punih 37 godina, a čak 100 doktora bezuspešno je pokušavalo da ustanovi uzrok njenog stanja.

UŽASNA istina o herpesu - zauvek ostaje u našem telu i može da nas UBIJE

Očajna Dana je isprva bolovala od meningitisa, infekcije sinusa, raznoraznih napada, migrena i hormonskih problema, koji su počeli još dok je imala 16 godina. Čak je patila od užasnih alergija i neprestano je gubila na kilaži.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Ova, sada 37-ogodišnja spisateljica iz Hangtingtona u Njujorku je čak dobila dijagnozu Lajmske bolesti 2016. godine. Uprkos terapijama, njeno stanje je nastavilo da se pogoršava.

Danina porodica je uzrok njenog stanja pronašla sasvim slučajno i to tek kada su osetili čudan miris koji se širi iz podruma, koji je bio preplavljen crnom otrovnom buđi.

Veruje se da je ova otrovna buđ u njenu kuću ušla nakon poplava koje su se desila u kući još dok je dana bila mala.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

- Ispostavilo se da sam provela 37 godina pomalo se trujući iznutra. Nije bilo lako uraditi sve naknadne testove, ali na kraju decenije mog mučenja imaju neki smisao - rekla je Dana.

- Pored silnih mononukleoza, prehlada, bolesti sinusa i hormona, koji su počeli kada sam imala 16 godina, pa preko Fibromialgije koju sam dobila kada mi je mama umrla, pa sve do 2011-12 kada sam maltene bila vezana za krevet, niko nije uspevao da pronađe uzrok moje bolesti već su svi lečili posledice - nastavlja ona.

- Sada sam trajno osetljiva na mnoštvo lekova i alergična na dosta vrsta hrane. Imam alergiju i na lekove za bolove, i veoma česte osipe po telu. Ko zna kada će to prestati - kaže ona.

Međutim kada je uzrok pronađen, doktori su savetovali Dani da se iseli iz kuće i ostavi sve svoje stvari, jer su kontaminirane.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Ona i njena porodica sada preko interneta i portala "GoFoundMe" prikupljaju novac za pomoć pri njenoj selidbi i do sada su sakupili 29.000 evra (31.000 dolara).

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ella.fr

    13. mart 2017 | 13:29

    I svih 37godina ljudi nisu ocistili podrum ?Nijednom.Cudi me i da ostali u porodici nisu bolesni od te necistoce.

  • Н. С

    13. mart 2017 | 13:00

    Па јел' су они чули да се и подрум некад спрема. Па јел' су ушли у њега за све ове године. Подрум се спрема бар једном годишње. То се само тамо не ради.

  • Boban

    13. mart 2017 | 13:52

    37 godina je trovana, bolest je počela kada je imala 16, a sada ima 37?!?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA