≫ 

ERDOGAN PONOVO NAPAO HOLANDIJU: Moral su pokazali u Srebrenici!

Holandija je, kao i Nemačka i Austrija, zauzela stav da na svojoj teritoriji ne dozvoljava turskim političarima da održavaju skupove podrške za predstojeći referendum

  • 16

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da Turska zna kako Holandija "razume" civilizaciju i moral kroz njenu ulogu u, kako kaže, genocidu u Srebrenici, javljaju turski mediji.

 

ERDOGAN BESAN: Za Holanđane imao samo jednu brutalnu poruku - "Vi ste nacistički ostaci i fašisti"

 

- Mi znamo koliko je pokvaren njihov karakter iz masakra 8.000 Bosanaca tamo - rekao je Erdogan u obraćanju, koje je direktno prenosila turska televizija.

 

Erdogan je optužio Holandiju jer holandski bataljon mirovnih snaga Ujedinjenih nacija nije uspeo da zaštiti hiljade muslimana ubijenih u Srebrenici, preneo je AP.

 

Holandija je, kao i Nemačka i Austrija, zauzela stav da na svojoj teritoriji ne dozvoljava turskim političarima da održavaju skupove podrške za predstojeći referendum o izmeni ustava u aprilu, kojima bi se turskom predsedniku Redžepu Tajipu Ergodanu omogućilo da proširi svoja ovlasćenja.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    14. mart 2017 | 13:18

    Pa zašto onda Mladić i Kardzić robijaju ako su krivi Holandjani?

  • Predrag Z.

    14. mart 2017 | 13:08

    Erdogane žao ti tvojih poturica

  • Mlj1228

    14. mart 2017 | 16:40

    Holandjani sigurno znaju sta se tacno dogodilo u srebrenici . Ti isti holandjani znaju takodje , da su dozvoljavali muslimanskim koljacima da nocu izilaze da kolju i unistavaju sve sto je srpsko . Gde je ta Erdoganova realnost ?. Koliko je hiljada Kurda on poubijao ? Ko je on da deli nekome lesone ? Ne podnosim holandjane , jer nisu rekli pravu istinu o broju poginulih u Srebrenici , ali ni o broju srpskih spaljenih sela i poklanih srba , a znali su. Sta hoce Erdogan ? Da li bi on dozvolio bilo kakvu manifestaciju jedne strane zemlje , na njegovom tlu? Sigurno ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA