Parović: Moja generacija nije odgovorna za devedesete

Parović smatra da najpotentniji deo stanovništva Srbije nije društveno angažovan jer upravno oni u njegovim godinama najmanje izlaze na izbore i utiču na društveni život

  • 3

Predsednički kandidat Miroslav Parović smatra da njegova generacija nije ni kriva ni odgovorna ni za šta loše što se dešavalo devedesetih godina prošlog veka i da zaslužuje da dobije da upravlja društvom i da gradi budućnost za svoju decu.

Parović: Nikad više politički motivisana ubistva

ON JE NAJMLAĐI SRBIN NA ČELU PARTIJE U SRBIJI! Deda mu je bio NARODNI HEROJ i komunista, a on je otišao na drugu stranu! (FOTO)

Parović smatra da najpotentniji deo stanovništva Srbije nije društveno angažovan jer upravno oni u njegovim godinama najmanje izlaze na izbore i utiču na društveni život.

Parović, koji ima 33 godine, kaže da predstavnici njegove generacije uglavnom planiraju da odu iz zemlje.

- Ja ću pokušati da svom svojom snagom animiram taj sloj ljudi da se aktivnije uključi u društvene i političke procese, jer sam uveren da mi takvi zaista predstavljamo budućnost ove zemlje, jer smo odrastali devedesetih... Dakle nismo krivi, i nismo odgovorni ni za šta što se u ovom društvu loše dešavalo - naveo je Parović.

Baner, izbori 2017

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dokle više

    14. mart 2017 | 15:28

    Čanku i Paroviću je SNS skupljao potpise za kandidaturu. Javna je tajna, a provereno iz prve ruke. Kako to nije tema za medije!!?

  • Viki

    14. mart 2017 | 15:38

    Naravno da mladi nisu krivi za devedesete ali se mnogi ponasaju kao da su u devedesetim.

  • Eleazar

    14. mart 2017 | 15:43

    Paroviću, pozdravio te Fajgelj! Taman si kao AV, oteo stranku osnivaču!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA