≫ 

Očajna žena koja je dala "vidovitoj Katarini" 47.000 evra, pokušala da se ubije: Samo je želela da joj ćerke zatrudne

Čitava priča počela je pre godinu dana, kada je Katarina kontaktirana putem oglasa sa ciljem da skine crnu magiju nesrećnoj ženi, te učini da njene dve ćerke ostanu u blaženom stanju

  • 8

Za Novosađanku (41) koja se predstavljala kao gatara “vidovita Katarina“ i sugrađanima otimala sve vredno, čulo se početkom meseca kada je na prevaru od očajne žene (56) uzela novac i zlatni nakit ukupne vrednosti 47.ooo evra.

Gatara Katarina skidala crnu magiju Novosađanki i ojadila je za 47.000 evra

Protiv nje i njenog muža, sa kojim je "operisala" zajedničkim snagama, podneta je krivična prijava, a žrtva se trenutno nalazi na psihijatriji jer je pokušala samoubistvo, pa čak i ostavila oproštajno pismo!

Čitava priča počela je pre godinu dana, kada je "vidovita Katarina" kontaktirana putem oglasa sa ciljem da skine crnu magiju nesrećnoj ženi, te učini da njene dve ćerke ostanu u blaženom stanju.

- Katarina je svojoj žrtvi odmah rekla da je na nju bačena crna magija i da zato ćerke ne mogu da joj ostanu u drugom stanju. U startu joj je naglasila da je "skidanje čini" dugotrajan proces, da će je koštati para i vremena, ali da "sve može da se sredi" - rekao je dobro obavešteni izvor za Informer.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Sagovornik je dodao da u tu svrhu korišćena "čudotvorna vodica" sa izvora iz BiH.

- Savetovala je da to tajno daje ćerkama uz neke amajlije. A sve to je koštalo...  Takođe, Katarinin muž (42) je sakupljao detalje iz života te žene, a ona bi potom sve te pikanterije saopštavala na seansama svojoj žrtvi, uveravajući je da joj se to "javlja u kartama" - objašnjava način na koji je prevarantkinja zadobila poverenje.

Naravno, naivna žena se brzo upecala.

- Bespogovorno je sledila sva njena uputstva i davala joj sve više novca. Dala joj je celu ušteđevinu iz kuće, a kada više nije imala para, donosila joj je porodični nakit. Potom je čak počela da se zadužuje kod prijatelja - dodaje izvor i naglašava da su ćerke primetile da se nešto neobično dešava.

Tada im je majka sve priznala, a uskoro je i policija bila obaveštena o prevari.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorgeous

    15. mart 2017 | 07:49

    Neka joj je uzela. Ako neko u 21. veruje u crnu magiju i treba da mu uzmu sve.

  • Ja

    15. mart 2017 | 09:11

    Koliko covek treba da bude glup da nekome da 47000 evra gistro" vidovitim ljudima"? Pa ja kad cujem nekoga da prica da je vidovit ili da prica sa mrtvima gledam ga kao da je pobegao iz Laze,pa jos i da mu platim za lupetanje! Ovce su za sisanje a ove vidovite sve treba strpati u zatvor,od vidovite Zorke pa nadalje.

  • Kalimero

    15. mart 2017 | 22:02

    Ajd da je malo branim naivna zelela cerki dobro ucinila ni sve za nju uhvatila se za slamku mislila spas al djaba nemoj da se ubijes molim te pare su prolazne idi u neki manastir koji mozda leci to a cak i da ne izleci pa sta tako je sudbina htela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA