≫ 

Uhapšen lopov: Nišlijka u invalidskim kolicima godinama skupljala pare za bolesnu decu, a onda je u trenutku ostala bez svega! (FOTO)

Adamović je kazala da je o provali obavestila policiju, a lopov je uhvaćen posle nekoliko sati potrage

  • 2

Nepoznati vandali obili su tokom noći takozvanu "Banku dobročinstva" u Nišu u kojoj Nišlijka Marina Adamović prikuplja pomoć za lečenje bolesne dece. Kako Telegraf saznaje, on je uhapšen.

BRAVO, DOBRI LJUDI: Novosađani prikupili POLA TONE slatkiša za bolesnu i ugroženu decu!

Adamović je kazala agenciji Beta da je jutros oko 7.00 sati zatekla prizor koji ju je šokirao - razvaljena i polomljena vrata montažne kućice i lom u njoj.

- Stakleni sefovi u kojima prikupljam novac nisu polomljeni, ali su prazni. Svakog jutra u njima zatičem novac koji građani tokom noći ostavljaju. Ovoga puta ga nije bilo - rekla je Adamović.

Ona je kazala da pretpostavlja da su se u sefovima našle veće novčanice čim su se provalnici odlučili da razvale i potpuno unište rolo vrata kućice.

Adamović je kazala da je o provali obavestila policiju i da je u toku uviđaj.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- U toku je akcija pomoći za dva dečaka Andriju Stanišića i Davida Todorova kojima je potrebno urgentno lečenje. Ne mogu da shvatim kakvi su to ljudi koji su mogli od njih da ukradu – ističe Marina Adamović - rekla je Adamović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iako i sama teško bolesna i u invalidskim kolicima Marina Adamović već pet i po godina u Obrenovićevoj ulici prikuplja pomoć za operacije i lečenje obolele dece iz cele Srbije.

Decembra prošle godine uz pomoć donatora dobila je montažnu kućicu od stakla, "Banku dobročinstva" kako se ne bi smrzavala pošto na ulici svakodnevno provodi najmanje osam, devet sati.

Daljinac baner

(D.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Loša karma

    15. mart 2017 | 11:46

    To će im biti poslednje što su pokrali. Garantujem.

  • Koala

    15. mart 2017 | 23:31

    Sramota nista im nije sveto treba ih dobro naucit pameti da im vise nikad nepadne napamet da uzmu nesto sto nije njegovo a kamoli od dibrotvornih organizacija sramota samo se pitam koje te osobe gajijp i vaspitavao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA