≫ 

Jeremić: Priština zvanično prisvojila imovinu Srbije na Kosovu

Priština je danas, kao što je i najavljeno, zvanično prisvojila imovinu Srbije na teritoriji KiM. To Vučić nije smeo da pomene u Berlinu - napisao je Jeremić na svom Tviter nalogu

  • 1

Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je danas da je Priština zvanično prisvojila imovinu Srbije na teritoriji Kosova i Metohije, a da to premijer (i predsedničkii kandidat vladajuće koalicije) Aleksandar Vučić nije smeo da pomene kancelarki Nemačke Angeli Merkel na sastanku u Berlinu.

Jeremić: Srbija je zemlja obespravljenih radnika

Reagovati na verbalno nasilje u kampanji

- Priština je danas, kao što je i najavljeno, zvanično prisvojila imovinu Srbije na teritoriji KiM. To Vučić nije smeo da pomene u Berlinu - napisao je Jeremić na svom Tviter nalogu.

Vlada Kosova donela je odluku da se sva nepokretna imovina na Kosovu registrovana na ime SFRJ, Srbije i Autonomne Pokrajine Kosovo, registruje na ime Republike Kosovo kao vlasnika.

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohije Marko Đurić izjavio je danas da će predložiti da vlada na prvoj sledećoj sednici poništi odluku vlade u Prištini i da će na taj način biti sprečeno nastupanje pravnih i svih drugih štetnih posledica po ljude i imovinu na Kosovu.

Baner Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA