Svi detalji jutrošnje racije na Altini: Policija tražila vlasnika picerije?

Prema rečima očevidaca, odnosno građana koji su se u tom trenutku zatekli u radnji, policija im nije dala da izađu na ulicu zbog njihove bezbednosti, te su kraj akcije čekali u prodavnici

  • 1

Kako je Telegraf rano jutros izvestio, nekoliko minuta posla osam sati u beogradskom naselju Altina, članovi specijalnih jedinica policije Srbije ušli su u jednu autoperionicu u Ulici Pavla Vujisića. Iza perionice nalaze se i kafe picerija kao i stan.

Velika akcija na Altini: Specijalna policija upala u perionicu, češlja se sve!

Iako i dalje nije poznato zbog čega je policija upala u lokal, prema rečima očevidaca, odnosno građana koji su se u tom trenutku zatekli u radnji, policija im nije dala da izađu na ulicu zbog njihove bezbednosti, te su kraj akcije čekali u prodavnici.

Prema nezvaničnim navodima, picerija koja je bila predmet pretresa je u zvaničnom vlasništvu Petra Guzijana. On je stariji sin ubijenog Jovana Guzijana Cunera, jednog od nekada istaknutih vođa beogradskog podzemlja, koga su 2002. ubili pripadnici "zemunskog klana".

Petar Guzijan je ranije hapšen nekoliko puta zbog dovođenja u vezu sa revolveraškim obračunima, prodajom narkotika, pa i napada na policajca. Njegov mlađi brat Marko osuđen je za dvostruko ubistvo u Zemunu 2007. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džon Kori

    16. mart 2017 | 13:39

    Sigurno su štampali i delili propagandni materijal predsedničkog kandidata Belog Preletačevića. Uplašili se miševi. Samo jako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA