≫ 

Bosna u šoku: Emina (14) iznenada preminula, a pismo njenog brata slama svačije srce

Iz OŠ "Bužim” koju je Emina pohađala obavestili su da je danas od 12 sati obustavljena redovna nastava u centralnoj i svim područnim školama

  • 9

Rano jutros u malom bosanskom mestu Bužim u Cazinskoj krajini iznenada je preminula pošto joj je pozlilo devojčica Emina Šekić (14), učenica osmog razreda Osnovne škole Bužim.

HOROR U IVANJICI: Telo nage žene pronađeno u reci pored groblja

Tragedija se dogodila između 5 i 6 sati, a iako je odmah prevezena u bužimski Dom zdravlja, pomoći joj nije bilo, prenosi Faktor.

Nastavnici i učenici ove škole kažu da nisu znali da je devojčica ranije imala ikakvih zdravstvenih problema, a vest o njenoj preranoj smrti šokirala je celi grad.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Iz OŠ "Bužim” koju je Emina pohađala obavestili su da je danas od 12 sati obustavljena redovna nastava u centralnoj i svim područnim školama, dok će se nastava u ponedeljak odvijati po redovnom rasporedu.

Povodom Eminine smrti oglasio se i njen brat, koji je napisao poruku koju prenosimo u celosti:

- Bila si bratu radost, svetlo na kraju tunela. Ali nažalost to svetlo se ugasilo. Mrzeli smo rastanke, a Alah nam je dao iskušenje i večni rastanak. Svestan sam da smo svi Alahovi i da mu se vraćamo. Ali nisam i nikad neću biti svestan da si me ovako rano napustila. Nikad neću zaboraviti majkine riječi “Otvori oči Minci moja i pogledaj me još jednom”. Nikad neću zaboraviti tvoj osmeh i tvoju milost. Ti si naša Dženetksa ptica. Znam da ćes me čekati tamo, a ja kad dođem prvo ću tebe tražiti jer nisam te se nagledao. Nisam se napričao s tobom. Osto sam te željan. Molim dragog Alaha da ti podari obećanu nagradu, i molim dragog Alaha da da našim roditeljima Sabura. Amin - napisao je on.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Sandžak online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    17. mart 2017 | 23:22

    Iskreno saucesce i puno snage da se snadjete u ovoj najvecoj tragediji za jednu porodicu.Ljubav brata i sestre je nesto najjace sto se nicim ne meri!

  • Veca

    17. mart 2017 | 22:39

    TugA

  • zlata

    18. mart 2017 | 13:15

    Dati se otvore vrata Dzeneta i da tamo budes naljepsa ptica u Raju!Porodici da nadju sabur i da krenu napred.Bol ostaje za uvjek i umire se sa ovakvim bolo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA