Čanak: Centralizam razara i guši Srbiju

Čanak ističe da u Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih niko ništa ne pita

  • 16

Predsednički kandidat Nenad Čanak ukazao je danas na to da centralizam razara i guši Srbiju, istakavši da van Beograda ne žive građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori, naveo je Čanak u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Čanak: Svako ima pravo na lečenje, ne samo stanovnici velikih gradova na čelu sa Beogradom

Najnovije istraživanje: Vučić 53%, VELIKO iznenađenje na drugom mestu

Čanak ističe da u Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih niko ništa ne pita.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Sav novac i svo odlučivanje su, kaže, u Beogradu.

- Puno puta sam rekao i ponoviću: Sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije. Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici - naeo je.

Napominje da je takvih primera mnogo, a možda najupečatljiviji je, kaže, onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu.

- Zato se dobro razumemo i zato koristim priliku u ovoj predsedničkoj kampanji da ukažem na to da centralizam razara i guši ovu zemlju. Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori - naveo je Čanak i dodao:

- Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda -

Baner Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    20. mart 2017 | 14:33

    E,dok si se ti pitao za dvanaest godina dosovske, tj,tvoje vlasti nisi se bunio. Što onda ne uradi nešto?

  • Zverog

    20. mart 2017 | 14:43

    A gde bi to go'sn autonomaš, da se odlučuje? U Budimpešti...? Malo morgen!

  • Putin R.S

    20. mart 2017 | 14:41

    Zar ne primecujes da se ti gusis u toj stomacini, a ujedno i gusis nas lupanjem gluposti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA