Reči koje su naježile sve u sudnici u Beogradu: Dovedite mi brata dok je još živ, jer se ovih dana ubijaju i advokati i svi ostali!

Novo suđenje je zakazano za 11. i 12. april

  • 0

Suđenje za ubistvo Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića iz 2013. godine odloženo je danas u Specijalnom sudu. Kao neposredni izvršilac ubistva Nikole Bojovića sumnjiči se Saša Cvetanović zvani Pitbul (34). Ostali optuženi su Miloš Vojnović, Slaviša Novaković i Goran Bojanić.

KRENUO U PEKARU, PA GA NASRED ULICE IZREŠETALI: Sedmoro osumnjičeno za ubistvo Nikole Bojovića!

Počinje suđenje za ubistvo brata Luke Bojovića

Kako Telegraf.rs saznaje, odlaganje je usledilo usled promene advokata optuženom Saši Cvetanoviću.

Jeziva pretnja na suđenju u Beogradu: Spavaću s tvojom ćerkom kad napuni 18 godina, ali neće zatrudneti, jer ću joj...

Naime, Cvetanović je otkazao punomoćje braniocu Marku Miloviću, zbog čega mu je sud po službenoj dužnosti dodelio novog advokata - Milu Janković.

Sud, takođe, do juče nije dobio zvaničnu informaciju o smrti optuženog Slobodana Šaranovića. Zbog toga sud nije mogao da formalno obustavi postupak protiv njega.

Obrazloženje je da njegova supruga nije mogla da donese izvod iz matične knjige umrlih.

- Dovedite mi brata! Čekam da dođe brat da svedoči dok je živ, jer se ovih dana ubijaju i advokati i svi živi - rekao je Cvetanović.

Optuženi Miloš Delibašić tražio je da se suđenje obustavi i rekao je da sadašnji svedoci nemaju nikakve veze sa delom optižnice u kom se tereti Cvetanović, što sud nije prihvatio.

Da podsetimo, Nikola Bojović (39) izrešetan je u centru Beograda naočigled brojnih prolaznika, 30. aprila 2013. godine u 7 sati u Ulici carice Milice kod broja 11 kada je krenuo u pekaru. U njega je tada ispaljeno 15 hitaca.

Osam dana nakon ubistva Vidakovića u Budvi 24. jula 2013. po poternici Srbije uhapšeni su crnogorski državljani Slobodan Šaranović i Ratko Koljenšić zbog sumnje da su par meseci ranije organizovali ubistvo Nikole Bojovića.

Kao neposredni izvršilac ubistva Nikole Bojovića sumnjiči se Saša Cvetanović zvani Pitbul (34), dok su ostali optuženi Miloš Vojnović, Slaviša Novaković i Goran Bojanić.

Novo suđenje je zakazano za 11. i 12. april.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA