UŽAS KOD UŽICA: Ćerka (48) pretukla oca (79) jer nije hteo da joj kupi mobilni telefon

Težih povreda dedu su spasili unuka i njen suprug koji su pozvali policiju pošto su obuzdali S.V. kojoj je posle hapšenja izmereno 1,7 promila alkohola u krvi

  • 5

S.V. (48) uhapšena je pošto je u porodičnoj kući u mestu Dautovac između Užica i Zlatibora pretukla svog 79-godišnjeg oca.

Ovo je Sloba Debil iz Bele Crkve: Terao ženu da čuči na noši, vezivao je lancima, izgladnjivao, a ćerkicu (1) tukao

Starca koji je zadobio lakše povrede većih batina su spasili njegova unuka i njen suprug, odnosno ćerka i zet uhapšene, pred čijim očima se nasilje i dogodilo.

S.V. koja živi u Podgorici došla je u Dautovac da obiđe porodicu. Pod dejstvom alkohola tražila je od oca novac za novi mobilni telefon pošto je svoj navodno izgubila, a kako je on odbio da joj da pare, ona je nasrnula na njega i zadala mu je više udaraca pesnicama i nogama, prenosi Blic.

Težih povreda dedu su spasili unuka i njen suprug koji su pozvali policiju pošto su obuzdali S.V. kojoj je posle hapšenja izmereno 1,7 promila alkohola u krvi.

Nasilnici je određena mera zadržavanja do 48 sati i uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici biće predata Osovnom tužilaštvu u Užicu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuga

    20. mart 2017 | 23:35

    Idiotkinja, jadan otac.

  • Јасмина

    21. mart 2017 | 11:33

    Јадна слика Србије.Одвратно је видети пијаног мушкарца,а жену још одвратније...

  • VELIKA SRBIJA

    21. mart 2017 | 00:21

    Toje danas normalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA