≫ 

Vučić: Nek napadaju moju porodicu, ne dozvoljavam napade na njihove

- Moja porodica, brat i sin, postali su tema najvulgarnijih napada, kako protivkandidata tako i njihovih timova - kaže Vučić

  • 48

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izvinio se danas građanima Srbije zbog pogresne izjave Milenka Jovanova i poručio da neće dozvoliti napade na porodice opozicinonih kandidata poput njihovih napada na njegovu porodicu.

Najnovije istraživanje: Vučić 53%, VELIKO iznenađenje na drugom mestu

Aleksandar Vučić predstavio svoj program: Ponosan sam šta smo uradili za ovu zemlju!

- Od početka ove izborne kampanje, glavna meta napada gotovo svih predsedničkih kandidata nije bila moja politika, ili politika Vlade koju sam vodio, već ja lično i moja porodica. U tome su prednjačili, pre svih, kandidati bivšeg režima i njihovi izborni štabovi - ističe Vučić u saopštenju za javnost.

U njemu se dodaje da su njegova porodica, brat i sin, postali tema najvulgarnijih napada, kako protivkandidata tako i njihovih timova.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Razume se da su me njihove laži uvek teško pogađale, ali su oni, na žalost, time pokušali da legalizuju i legitimizuju napad na porodicu kao sredstvo političke borbe. Reagujući na to, a posle još jednog u nizu brutalnih napada dosovskog kandidata na moga brata iznetih na RTV Vojvodina, moj kolega i prijatelj Milenko Jovanov napravio je grdnu grešku pokušavajući da im uzvrati istom merom, pominjući u uvredljivom kontekstu članove porodice tog dosovskog kandidata. U ime pristojne i normalne Srbije, u lično ime, izvinjavam se svim građanima koji su makar u jednom danu pomislili da između nas nema razlike i da smo svi isti. Nismo isti i nikada nećemo biti - kaže Vučić i dodaje da njegov tim i on nikada neće vređati članove tuđih porodica:

- Upravo zato, molim sve građane Srbije da prihvate moje izvinjenje zbog jedne pogrešne, i to ne moje izjave, a dosovskim kandidatima poručujem da nastave napade na moju porodicu, jer sam u dosadašnjem toku kampanje jasno video da drugi program i politiku nemaju.

Baner, izbori 2017

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdravko

    21. mart 2017 | 12:32

    U porodicu ne treba dirati.

  • ssss

    21. mart 2017 | 13:23

    Porodica je svetinja i u nju ne treba dirati.

  • Jole

    21. mart 2017 | 10:10

    Svaka cast za izjavu,vazno je pre svega biti covek. Eto gde je osnovna razlika izmedju njega u drugih kandidata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA