≫ 

Autobusom prevozio drogu: Hteo marihuanu da proda deci, a onda im davao čak i besplatno

Sumnja se da je Z.G. nudio na prodaju marihuanu učenicima srednjih škola koji su autobusom iz Mladenovca putovali za Beograd i Aranđelovac, a kada su oni to odbili, da bi ih pridobio drogu im je nudio i besplatno

  • 3

Mladenovačka policija uhapsila je Z.G. (32) iz Smedereva, kod koga je u čarapi pronašla 100 grama marihuane.

Policija je na izlazu iz Srbije zaustavila ''polo''. Vozač se uspaničio, a kada je izašao iz auta, svi su zanemeli kad su shvatili ŠTA prevozi (FOTO)

Diler je krenuo autobusom iz Aranđelovca za Beograd, preko Mladenovca u ponedeljka u 14 sati. Policija je imala informaciju o njemu i upućena je patrola, koja je autobus zaustavila na naplatnoj rampi u Malom Požarevcu.

Osumnjičeni, koji je inače rodom iz sela Osipaonica, je izveden iz autobusa, i maricom prevezen do mladenovačke policije gde je pretresen.

Kod osumnjičenog je u čarapi pronađeno 100 grama marihuane, koja mu je oduzeta, a njemu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Prema saopštenju policije, sumnja se da je Z.G. nudio na prodaju marihuanu učenicima srednjih škola koji su autobusom iz Mladenovca putovali za Beograd i Aranđelovac, a kada su oni to odbili, da bi ih pridobio drogu im je nudio i besplatno.

Osumnjičeni će posle zadržavanja, uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA