≫ 

Janković u Jagodini razgovarao sa građanima

Potrebno je vratiti smisao institucijama u Srbiji, jer su građani "stalno na meti teških reči i pretnji" - kaže Janković

  • 57

Predsednički kandidat Saša Janković ocenio je danas da je potrebno vratiti smisao institucijama u Srbiji jer su građani "stalno na meti teških reči i pretnji".

Glasački listići NEĆE BITI ISTI na svim biračkim mestima: Evo i razloga!

- Stalno nam se sugeriše da samo što nas nisu napali s leva, s desna, odozgo, odozdo. To je način vlasti koja potcenjuje inteligenciju građana, koja vređa naš razum. Vratićemo osmeh na lica gradjana, vratićemo smisao institucijama - kazao je Janković u razgovoru sa građanima Jagodine.

Komentarišući verbalni napad funkcionera SNS Milenka Jovanova na suprugu predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Natašu Jeremić, Janković je ocenio "da se sva agresija, koju vladajuća stranka i Aleksandar Vučić ispoljavaju svakodnevno prema svim građanima Srbije, posebno kada su žene u pitanju, u jednom trenutku sručila na Natašu Jeremić".

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Građani Srbije ni po čemu nisu osuđeni na ovu vrstu torture koja se nad nama sprovodi. Žene u Srbiji ne smeju da trpe nasilje, ne smeju da budu vreće za udaranje bilo koga iz političkih i bilo kojih drugih razloga. Zaštitićemo i žene i građane Srbije od te vrste nasilja - rekao je Janković.

On je dodao da će kao predsednik države insistirati na tome da institucije sprovode svoja ovlašćenja.

- Insistiraću na tome da odgovaraju za to koliko efikasno štite građane od nasilja, a ne da se samo saopštenjima nadmećemo ko će ga više osuditi, a suštinski ostaje sve na starom. Vratićemo bezbednost i sigurnost građana Srbije. Ovo što se danas dešava je najružnije lice Srbije koje Srbija ne zaslužuje - ocenio je Janković.

U prisustvu bivšeg selektora košarkaške reprezentacije Srbije Dušana Ivkovića i prof. Srbijanke Turajlić, Janković je danas posetio i Muzej naivne i marginalne umetnosti u Jagodini.

Baner Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    21. mart 2017 | 22:01

    Ljudi koje promovise ex-DOS, a glavni od njih je ovaj sto je obezvredio funkciju gradjana - omalovazavaju i pljuju one koji su nesto korisno uradili i ostavili iza sebe. Sta je Jankovic korisno uradio?

  • Ivan

    21. mart 2017 | 22:28

    E sad da li ga je neko stvarno slušao ili su ga iskulirali kao nedavno što se desilo...

  • Lidija

    21. mart 2017 | 22:27

    Ne znam samo s kim je pricao? Sa clanovima DS koji su ostali posle svih poraza koje su doziveli kao stranka?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA