≫ 

Otvoren konkurs za stripove: Najbolji će dobiti besplatan put u Japan!

Kako je saopštila ambasada Japana u Srbiji, aplikacije mogu da pošalju i direktno na adresu Jedanaestog međunarodnog konkursa za Manga radove u Tokiju

  • 1

Japanska ambasada u Srbiji saopštila je danas da će Jedanaesti međunarodni konkurs za manga radove, odnosno stripove ili karikature, biti otvoren do 16. juna.

Olimpijada podiže BDP Japana za 284 milijarde dolara

Svi zainteresovani iz Srbije i Crne Gore svoje aplikacije mogu do 5. juna poslati na adresu ambasade Japana u Srbiji sa naznakom "Aplikacija za Jedanaesti međunarodni konkurs za manga radove".

Kako je saopštila ambasada Japana u Srbiji, aplikacije mogu da pošalju i direktno na adresu Jedanaestog međunarodnog konkursa za Manga radove u Tokiju i to do 16. juna.

Taj međunarodni konkurs osnovan je u maju 2007. godine na inicijativu tadašnjeg ministra spoljnih poslova Taroa Asa, sa ciljem da se nagrade najbolji manga autori i da se na taj način doprinese popularizaciji manga kulture širom sveta.

Dobitnici nagrada će na poziv Japanske fondacije, prisustvovati ceremoniji dodele nagrada u Tokiju u februaru 2018. godine.

Tokom desetodnevnog boravka u Japanu moći će da razmene iskustva i mišljenja sa nekim od najboljih manga autora, ali i da posete neke od najeminentnijih izdavačkih kuća i najbitnijih lokaliteta u Japanu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA