Vučić: Ako pobedimo, odluka o premijeru u aprilu ili maju

Vučić je, gostujući na televiziji Prva, rekao da je rok za primopredaju dužnost sa starog na novog predsednika još daleko, ali da će odluka, ukoliko SNS pobedi biti u aprilu ili maju

  • 50

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će odluka o novom premijeru, ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima, biti doneta u aprilu ili maju, i da će novi predsednik vlade biti marljiv i vredan. Vučić je, gostujući na televiziji Prva, rekao da je rok za primopredaju dužnost sa starog na novog predsednika još daleko, ali da će odluka, ukoliko SNS pobedi biti u aprilu ili maju.

VUČIĆ U NIŠU: Naš cilj je da zemlja ostane stabilna, Srbiju ne mogu da pobede

Vučić kandidat naroda, a pobeđuje onaj koga narod hoće

- Ali on će svakako biti neko ko je marljiv i vredan, i neko ko će moći da razume ono što govori i profesor (ekonomista Dragan) Ðuričin i profesor (predsednik Fiskalnog saveta Pavle) Petrović, umeti da poštuje tu vrstu kritike - rekao je Vučić.

Vučić je odgovorio na pitanje o prljavoj kampanji koji protiv njega i njegove porodice vode opozicioni kandidati, poručivši da neće da odgovara na uvrede i laži.

- Mi ćemo ih pobediti radom i marljivošću, a ako ne, pružiću ruku i čestitati - podvukao je Vučić.

Baner Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA