≫ 

Devojku (15) mučki silovalo nekoliko muškaraca, pa sve to prenosili UŽIVO na Fejsbuku

U jednom trenutku je prenos uživo gledalo 40 osoba, ali niko od njih nije obavestio policiju o napadu

  • 7

Seksualno zlostavljanje 15-godišnje devojke u kojem je učestvovalo nekoliko muškaraca prenošeno je uživo putem aplikacije Facebook Live, rečeno je u policiji u Čikagu, piše BBC.

Bila je seksualna robinja i živela je u kavezu: Roditelji su me kao bebu prodali, prvi odnos sam imala pre nego što sam naučila da govorim!

U jednom trenutku je prenos uživo gledalo 40 osoba, ali niko od njih nije obavestio policiju o napadu. Video je naknadno uklonjen.

Portparol policije rekao je da su vlasti za napad prvi put saznale kad je majka žrtve prišla šefu policije dok je napuštao policijsku stanicu.

Devojka je nestala na jedan dan, ali se u međuvremenu vratila porodici. Detektivi su u vezi napada ispitali nekoliko osoba, ali još uvek niko nije uhapšen.

Policajac Edi Džonson video je skrinšotove snimka koji mu je pokazala majka žrtve.

- Bio sam jako uznemiren kad sam to video - rekao je policajac, dok su se u Facebooki ogradili od ovog videa.

Povodom ovog zločina oglasio se i Facebook.

- Zločini poput ovog su odvratni i takav sadržaj ne dozvoljavamo na Facebooku. Našu odgovornost da ljudima pružimo bezbjednost na Facebooku shvatamo vrlo ozbiljno i odmah ćemo ukloniti sve video snimke seksualnih napada ili one koje glorificiraju nasilje - rekli su iz kompanije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belfagor

    23. mart 2017 | 09:01

    Kastracija rešava problem takvih bolesnika.

  • sinisa

    23. mart 2017 | 12:44

    Zaista ne znam zasto se ne uvede zakon da svako ko siluje bude kaznjen kastracijom,to je jednostavno i lako...Da mu se otkine polni organ i onda vise nece silovati,kraj price,a onda i drugi bolesnici nece smijeti to da rade.Znaci taj problem bi se lako mogao rijesiti.

  • Obesiti ih

    25. mart 2017 | 10:34

    Baciti ih gladnim krokodilima za primer

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA