Andrea pala u reku i izbegla smrt: Otišla sa dečkom u London da proslave njegov rođendan, a sada se bori za život! (VIDEO)

Rumunski ambasador Den Mihalače rekao je u sredu uveče da je žena zadobila teške povrede glave i da su joj oštećena pluća

  • 0

Žena koja je pala u Temzu kada se dogodio teroristički napad u Londonu identifikovna je, prenose rumunski mediji.

Jezivi snimak pakla u Londonu: U ovom momentu je krvnik autom naleteo na ljude, nesrećna žena pada sa mosta u Temzu (VIDEO)

Andrea Kristea (29), rumunski arhitekta, primećena je u reci ubrzo posle napada. Nije jasno da li je skočila u vodu kako bi se spasila ili je bačena sa mosta u toku napada. Ona je boravila u Londonu kako bi proslavila rođendan svog dečka, navodi se u izveštajima.

Rumunski ambasador Den Mihalače rekao je u sredu uveče da je žena zadobila teške povrede glave i da su joj oštećena pluća.

Njen dečko je pretrpeo frakturu stopala. Par tada nije bio imenovan.

- Oni su bili turisti, nažalost nisu imali sreće. Došli su da proslave rođendan - rekao je on, navodeći da je par planirao i venčanje.

Radnici u luci su izvukli ženu iz vode, ubrzo nakon što se završio napad. Ona se sada oporavlja od teških povreda.

Nakon napada saobraćaj na reci je zatvoren, prenosi Independent.

Londonski vozač autobusa opisao je kakva je panika nastala posle napada i da je on video da se neko nalazi u vodi.

- Kada su svi izašli iz autobusa čuo sam da neko viče da mu je žena skočila u reku kako ne bi bila pregažena - rekao je vozač.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA