Letnji red letenja na BG aerodromu: Evo koje linije se uvode!

Novina u redu letenja je uvođenje letova za Veneciju koji će se od 1. juna obavljati četiri puta nedeljno

  • 1

U letnjem redu letenja na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", koji će važiti od 26. marta do 28. oktobra, u redovnom putničkom saobraćaju 30 aviokompanija će saobraćati do 70 aerodroma u 36 država u Evropi, SAD, Severnoj Africi i na Bliskom Istoku, a novina je let za Veneciju.

Ovih 27 svetskih kompanija je zainteresovano za Aerodrom "Nikola Tesla"

Novina u redu letenja je uvođenje letova za Veneciju koji će se od 1. juna obavljati četiri puta nedeljno, saopštio je aerodrom.

Od 4. aprila kreću direktni letovi za Amsterdam, koje će obavljati tri puta nedeljno, dok će se nastaviti i svakodnevni letovi za Istanbul.

U drugoj polovini maja kreću letovi ka četiri nove destinacije: Fridrihshafen, Nirnberg, Hanover i Maltu, ka kojima će saobraćati dva puta nedeljno. Početkom juna obnoviće se letovi za Iraklion, a sredinom juna i letovi za Solun.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Najveća novina već od početka letnje sezone biće linije za Hamburg, Njujork, Sankt Peterburg i Maltu.

Početkom sezone odmora biće uvećan broj nedeljnih letova ka Atini, Bejrutu, Dubrovniku, Njujorku, Larnaki, Sankt Peterburgu, Malti, Bukureštu, Splitu i Tivtu, a uvešće se i dodatni letovi na linijama za Solun, Skoplje i Ohrid, kao i letovi za Dortmund, Ajndhoven, Malme, Memingen, Geteborg i Stokholm.

Sve informacije o letnjem redu letenja putnici mogu dobiti sajtu ili u Službi informacija 011/209-4444.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA