NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE: Vučić ubedljivo vodi s 53 odsto

- Prema našim istraživanjima, oko 70 odsto glasača socijalista će poslušati Ivicu Dačića i glasati za aktuelnog premijera - kaže Lacmanović

  • 9

Aleksandar Vučić i dalje vodi među glasačima, dok Saša Janković u poslednjih nedelju dana beleži skok popularnosti, pokazuje novo istraživanje agencije "Faktor plus".

Janković u Nišu: Nećemo oprostiti sadašnjoj vlasti

Poznata lica u Areni: Vučića iz prvog reda podržala Ceca (FOTO)

Predrag Lacmanović iz agencije "Faktor plus" za "Blic" kaže da je Jankovićev rejting 15,1 odsto, odnosno za četiri odsto viši nego pre nedelju dana.

- To pokazuje da podrška stranke bez obzira kolika je njena snaga mnogo znači. DS ima infrastrukturu i to se u poslednjim danima veoma vidi - navodi Lacmanović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Prema njegovim rečima, Jeremića podržava 8,6 odsto kandidata, dok je podrška lideru SRS Vojislavu Šešelju pala za nekoliko odsto na 5,5 odsto.

Sašu Radulovića u istraživanjima jedva "hvataju" i za njega je 5,2 odsto glasača.

Za Aleksandra Vučića je 53,3 odsto građana.

- Prema našim istraživanjima, oko 70 odsto glasača socijalista će poslušati Ivicu Dačića i glasati za aktuelnog premijera - kaže Lacmanović.

Remetilački faktor u istraživanjima predstavlja Beli Preletačević. Procene su da Preletačević sa 7,5 odsto ne može više da raste, ali da bi njegov rejting mogao da pada.

Najlošije kotirani su Boško Obradović sa 2,8 i Milan Stamatović sa 2,0 procenata glasača.

Baner, izbori 2017

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA