≫ 

Treća sreća: Ovo su dobitnici stana u Beogradu, izvučeno 12 dobitnika automobila (FOTO)

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće sutra i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja

  • 13

Na prvom programu RTS-a, u 17.45 sati počinje treće izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a u ovom kolu dva najsrećnija dobitnika postaće vlasnici dvosobnih stanova u Beogradu.

Spisak svih grešaka: Zbog ovih 10 stvari mogu da vam oduzmu svaku nagradu u igri "Uzmi račun i pobedi"

Ovo je broj na koji možete da saznate gde ima besplatnih koverti za nagradnu igru: Nastavlja se ludilo, odštampano 10 miliona

U ovom izvlačenju učestvuju sve koverte koje su građani poslali sinoć do 23.59 sati. Sreću će nekome doneti bacač kugle Asmir Kolašinac, desetobojac Mihail Dudaš, strelkinja Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić.

Stanovi koji se dele su površine oko 50 kvadrata, dvosobni su, a budući vlasnici ovih nekretnina živeće u Ulica braće Jerković na Padini u Beogradu.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Pored stanova, u direktnom televizijskom prenosu u 17.45 sati na prvom programu RTS, biće izvučeni i dobitnici 12 automobila marke "FIAT 500 L", zatim jedno putovanje u Njujork za dve osobe, jedno putovanje u Pariz za dve osobe, i dva putovanja u Grčku u trajanju od deset dana, takođe za dve osobe.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

18:34 Čestitamo! Izvučen je prvi dobitnik stana - Sofija Manojlović iz Pančeva. Drugi dobitnik je Bogdanović Goran iz Vlasotinaca.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

18:28 Preostalih šest dobitnika automobila "FIAT 500 L" su Sandra Kujčanović sa Novog Beograda, Snežana Šarić iz Panonije, Aleksandra Najkrajkućin iz Kikinde, Stanijev Marica iz Bečeja, Đurić Marija iz Lazarevca i Gilezan Bora iz Zrenjanina.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

18:19 Prvo putovanje u Grčku dobio je Đuro Tutuš iz Novog Sada, a drugo Živanović Miodrag iz Kragujevca. U Pariz putuje Ksenija Bunić iz Novog Beograda, dok u Njujork ide Marković Zvonimir iz Kragujevca.

18:10 Prvih šest dobitnika automobila "FIAT 500 L" su Vrgoč Milenko iz Čelareva, Jadranko Nikolić iz Vranja, Dragica Dragićević iz Sovljaka, Stojadinović Goran iz Vlasotinaca, Tomić Milivoje iz Vrnjačke banje i Subić Josin iz Uzdina.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

18:07 Koverta na ime Radojević Milorad iz Ćićevca sadrži jedan nefiskalan račun i zbog toga neće biti priznata.

18:01 Žiri je izvukao prvih šest koverata.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

18:00 Očekuje se prvo izvlačenje dobitnika šest automobila marke "FIAT 500 L" i posle još šest

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Bez direktnog televizijskog prenosa biće izvučeni i:

– 1 odmor u hotelu na Staroj planini za 2 osobe, u trajanju od 7 dana, 7 noćenja, bez uključenog prevoza

– 1 odmor na Zlatiboru za 2 osobe, u trajanju od 4 dana, 4 noćenja, bez uključenog prevoza

– 12 prenosivih računara

– 12 frižidera

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

– 25 mobilnih telefona

– 25 tableta

– 12 televizora

– 10 veš mašina

– 9 mašina za sudove

– 25 mikrotalasnih pećnica

– 25 blendera

– 3 vaučera za kupovinu robe i

– 1 polisa životnog osiguranja

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće sutra i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Imena dobitnika biće objavljena i u dnevnom listu ”Politika” u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio-televizije Srbije.

Do sada su u ovoj igri izvučena dva stana. Ključevi jednoj otišli su u ruke Marine Grković iz mesta naselja Mesarci kod Debrca, a drugi Zorici Spasić (65) domaćica iz Blaca.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA