Najdžel Faraž poručuje: Ako Bregzit pođe po zlu, selim se iz Britanije

Faraž je to izjavio na LBC radiju, ali je ipak rekao: "Neće biti katastrofa. Uskočili smo na čamac za spasavanje sa Titanika. Evropska unija ne funkcionise"

  • 0

Ukoliko se ispostavi da je Bregzit bio katastrofa, bivši lider Nezavisne partije Ujedinjenog Kraljevstva (UKIP) Najdžel Faraž najavljuje da će "otići da živi negde drugde".

Donald Tramp izrazio želju da Najdžel Faraž bude ambasador u Americi

Faraž je to izjavio na LBC radiju, ali je ipak rekao: "Neće biti katastrofa. Uskočili smo na čamac za spasavanje sa Titanika. Evropska unija ne funkcionise".

Jedan od slušalaca koji je glasao za ostanak u EU ga je pitao da li će se izviniti i napustiti politiku ukoliko se obistine strepnje kritičara da će u zemlji doći do ekonomske katastrofe, na šta je on odgovorio da u Britaniji ne postoji takva tradicija.

Potom je naveo nekoliko britanskih političara koji se nisu izvinili narodu, uključujući i spin doktora bivšeg premijera Britanije Tonija Blera, Alistera Kempbela, "jer nas je uveo u rat koji nas je koštao mnogo zlata i krvi".

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA