Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Srpska napredna stranka nastavila je kampanju za predsedničke izbore. Lider stranke i kandidat za predsednika Aleksandar Vučić razgovarao je sa sugrađankama u Ustanovi “Šumice”.

Dejvid Jigli, poglavica plemena Komanči, napisao je pre tri godine autorski tekst na blogu ovih američkih starosedelaca pod nazivom “Srbija- lekcija modernom svetu” u kome opisuje političku situaciju u južnoj srpskoj pokrajini i napominje da bi takav odnos trebalo da imaju mnoge države u savremenom svetu.

Ovaj tekst i danas, tri godine posle objavljivanja, izaziva veliku pažnju i polemiku.

Više o rečima Dejvida Jiglija pročitajte OVDE.

Milan i Sandra Pantelić, iz sela Donja Brezovica u opštini Krupanj, objavili su video-snimak šokirani onim što se dogodilo njihovoj ćerki u školi. Naime, njoj su drugari iz škole u flašicu vode sipali “velenizol”, preparat koji se daje krupnoj stoci, a koji je veoma opasan po čoveka.

Ceo slučaj stigao je do direktora, a novinari Telegraf.rs su razgovarali sa obe strane.

Velika akcija hapšenja pedofila je obavljena u utorak.

Više o "Armagedonu" pročitajte OVDE.

Ceca Ražnatović iznenadila je sve pojavljivanjem na konvenciji predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, ponajviše zbog toga što se nikad ranije nije pojavljivala na događajima tog tipa.

Jana Marjanović (6), ćerka ubijene Jelene Marjanović, sa kojom su psiholozi i policijski inspektori razgovarali neposredno nakon ubistva na nasipu u Crvenki, nije mogla precizno da opiše šta se tog dana dogodilo.

Više o toku istrage pročitajte OVDE.

Trinaestogodišnja devojčica primljena je u subotu uveče u GAK “Narodni front” jer bi za oko dve nedelje trebala da postane majka! Zaposleni u ovoj bolnici šokirani su ovim slučajem maloletničke trudnoće u veoma zabrinuti.

 Facebook je danas objavio novu opciju privremenog deljenja lokacije u Messenger aplikaciji.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Fudbalski klub Partizan igraće i naredne sezone Evropu, konačna je odluka Arbitražnog suda u Lozani.

Predsednik Evropske fudbalske unije Aleksander Čeferin, na poziv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, posetiće u petak Beograd i Srbiju.

Više o ovoj informaciji pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA