≫ 

Zoran Marjanović otkrio: Znam ko je ubio moju Jelenu!

Zoran Marjanović je rekao da je ubeđen da policija zna ko je ubio njegovu suprugu, kao i da sumnja da je reč o kamiondžiji koga juri Interpol

  • 29
Borca porodica Marjanovic Jelena Jeca

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

U subotu 1. aprila na groblju u Borči održaće se godišnji pomen ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović. Poslednjih dana pojavile su se razne rpiče i foto-robot ubice za kojim potraga još uvek traje.

 

NOVI DETALJI U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Mala Jana dala iskaz i šokirala psihologe

 

Muž pokojne pevačice Zoran Marjanović rekao je da je ubeđen da policija sada zna ko je ubio Jelenu, te da je reč o kamiondžiji koji je na isti način usmrtio jednu devojku u Austriji i drugu u Nemačkoj, zbog čega se u istragu uključio i Interpol.

 

- Prijatelji iz Austrije su mi javili da se DNK pronađen na dvema devojkama koje su ubijene na isti način kao i moja Jelena poklapa se DNK serijskog ubice koji žrtve pronalazi na hiljadu kilometara razdaljine i ubija ih na isti način.

 

MARJANOVIĆI: Ubica je psihopata, plašimo se za Janu!

 

O tome su pisale ozbiljne austrijske novine koje se ranije nikada nisu bavile Jeleninim slučajem i siguran sam da su na pravom tragu ubice koji ostavlja krvav trag po Evropi - otrkiva Zoran za Star i dodaje:

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

-  Još se uvek se nadam da će Jelena doći odnekud i pojaviti se, to nas i drži živima. Osećamo i dalje njenu prisutnost, pogotovu u studiju, gde smo radili i stvarali. Nas petroro je bilo ocrnjeno pred celim svetom i jako je teško bilo nositi to breme, osetili smo toliko veliku mržnju i bes od strane ljudi. Mi čak u jednom periodu nismo mogli ulicom da idemo, morali smo obezbeđenje da angažujemo kada idemo negde sa detetom.

 

Dodaje da je maloj Jani rekao da je njena mama nije napustila svojom voljom nego da je naišla na zlikovca, koji je nju usmrtio.

 

Taj razgovor o smrti njene majke, prema Zoranovim rečima trajao je sedam sati, a mala Jana je pitala kako će zlikovca biti uhvaćen i kažnjen.

 

Zoran je dodao da ako nađe ubicu pre policije da će taj isto zločinac goreti an njenom groblju kao baklja, kao i da nikada nije posumnjao ni na jednog člana porodice.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Trenutno ne razmišlja o drugoj ženi, jer je sve još uvek sveže, a i mala Jana ne bi mogla da prihvati drugu ženu u kući, ali ne isključuje mogućnost da u budućnosti opet bude sa pevačicom.

 

- Ja bih sve na svetu dao da je mene taj zlikovac ubio deset puta pre nego što je Jelenu, samo da moja Jana ima mamu - ispoveda se Zoran.

 

Kada su u pitanju njihove kolege iz Granda dodaje da je najviše iznenađen ponašanjem Sandre Afrike kojoj su on i Jelena pomogli na početku karijere, a da se posle ubistva, nijednom nije javila, niti izjavila saučešće:

 

- Kada je Jelena ubijena nije mi ni izjavila saučešće, nije bila na groblju, nije se u medijima oglasila ali dobro, verovatno ona zna što je tako postupila - završava Zoran ispovest za Star.

 

Foto: Beoinfo

Foto: Beoinfo

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata Kure

    29. mart 2017 | 09:32

    Priznaj Zoki i skrati sva ova sranja!

  • hahaha

    29. mart 2017 | 10:12

    dobro mu dosla ta prica sa kamiondzijom. i dalje se pitam zasto su celu kucu varikinom ocistili nakom ubistva

  • Bina

    29. mart 2017 | 08:29

    Znamo i mi svi koji pratimo ovaj slucaj od pocetka,samo da se obelodani koje iz te kuce nalogodavac a ko su pocinioci i saucesnici...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA