≫ 

Šta sve Srbi rade dok čekaju zeleno na semaforu: Muškarci kopaju nos, a žene...

Kada bismo razmislili koliko nam samo vremena ode čekajući zeleno svetlo na semaforu, samo bi se još više nervirali što postoje

  • 10

Čekanje na semaforu - 90 sekundi. Verujemo da mnogima pozli kada ne uhvate "zeleni talas" i onda se zaustavljaju ns svakom drugom semaforu.

Beograđanka se šminka u kolima na semaforu i "boli je uvo" što joj sviraju: Imamo snimak godine! (VIDEO)

Kada bismo samo razmislili koliko nam  vremena ode čekajući zeleno svetlo, samo bi se još više nervirali što postoje.

Do tada, hajde da analiziramo šta to ljudi sve rade da ubbiju vreme u saobraćaju_

- čačkanje nosa  - čačkanje nosa je omiljena muška aktivnost u situacijama kad ne znate šta ćete od sebe. Tako neretko zatičemo vozače, koji kopkaju nešto u nozdrvama, nadajući se da će pronaći nešto. Možda nekome pomaže tih par sekundi, ali pazite samo da vas neko ne snimi.

- šminkanje - ženski hobi u bilo koje doba dana, na bilo kom mestu. Tako često ne propuštaju priliku da se malo pogledaju u retrovizor i poprave svoj "mejkap". Za 50-60 sekundi koliko traje crveno, mogu sasvim sigurno da stave karmin.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

-  flertovanje - nije li ovo omiljena scena iz filmova? Lep dan, otvoren prozor, muzika, a pored vas u koloni zgodan frajer ili cica. Verujemo da sledeće što zamišljate jeste kako vam uskače papirić sa brojem telefona u krilo.

- ljubljenje - definitivno najpamatenije "ubijanje vremena", i zašto svi besno zatrube kada

- odmeravanje - kako bismo drugačije nazvali upadljivo gledanje u ljude na ulici nego odmeravanje? Muškarci "snimaju" dobre noge na pešakom prelazu, a žene gledaju kako su druge žene obučene, ali i u druge zgodne muškarce.

Koliko puta ste se zaneli u ovom gledanju, pa niste ni shvatili da je već zeleno, dok nisu počeli da vam trube drugi vozači.

Šta vi radite da ubijete dosadu u gradskoj gužvi? Napišite nam u komentarima.

Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA