Radulović: Lažni flajeri, nisu naši

- Najoštrije osuđujemo ovu manipulaciju čiji je glavni cilj da se oblati Dosta je bilo i obeshrabre opoziciono orjentisani birači da izađu na izbore tako što im se plasira lažna slika o sukobu - navedeno je u saopštenju

  • 32

Pokret Dosta je bilo saopštio je danas da su se u poštanskim sandučićima pojavili lažni flajeri sa oznakama tog pokreta u kojima se napadaju dvojica opozicionih predsedničkih kandidata Vuk Jeremić i Saša Janković.

Radulović: Ozbiljna šansa da dođemo do drugog kruga

Radulović: Imam znanje da promenim Srbiju

- Najoštrije osuđujemo ovu manipulaciju čiji je glavni cilj da se oblati Dosta je bilo i obeshrabre opoziciono orjentisani birači da izađu na izbore tako što im se plasira lažna slika o sukobu - navedeno je u saopštenju.

Kako kažu ukraden im je font i oblik slova, fotografija njihovog kandidata Saše Radulovića, glavna poruke kampanje, ali da je sadržaj lažan.

- To nije naš flajer. Ono što je veoma zabrinjavajuće je što ih građani dobijaju u kovertama adresiranim na svoje ime. Letak koji je do nas stigao obraća se građanima beogradske opštine Vračar -

Baneri, Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA