Proleće donelo radove na putevima, ali i gužve na granicama: Evo kakva je danas situacija

Vozače pored suvih kolovoza, dobre vidljivosti i umerenog inteziteta saobraćaja, očekuje i dobra prohodnost na glavnim državnim putevima, saopštio je AMS S

  • 0

Vremenske prilike ovog jutra sa svim karakteristikama proleća, a prema najavama metereologa lepo i uglavnom sunčano vreme doneće lakšu i sigurniju vožnju i tokom današnjeg dana, saopštio je AMSS, uz napomenu da teretna vozila više sati čekaju na graničnim prelazima.

Ponovo haos na Batrovcima: Teretnjaci čekaju pet sati

AMSS prezentovao tim koji će predstavljati Srbiju na najprestižnijim i najstarijim auto-moto trkama "24 Heures Moto"

Vozače pored suvih kolovoza, dobre vidljivosti i umerenog inteziteta saobraćaja, očekuje i dobra prohodnost na glavnim državnim putevima, saopštio je AMS S.

Kako se navodi u saopštenju, u okviru projekta izgradnje zidova za zaštitu od buke, izvode radovi na auto-putu kroz Beograd, u smeru ka Šidu i to do 3.aprila radovi na sanaciji mosta u srednjem razdelnom pojasu auto-puta.

U toku trajanja ovih radova, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka na mostu kod Bežanijske kose.

Od 3. do 7. aprila izvodiće se radovi na postavljanju elastične odbojne ograde u zoni zida za zaštitu od buke. Saobraćajna signalizacija na mostu kod

Bežanijske kose biće premeštena u zaustavnu traku prema Šidu, a za saobraćaj će biti slobodne preticajna i vozna saobraćajna traka.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje na GP "Batrovci" zadržavaju višesatno ( oko osam sati), na GP "Šid" oko 120 minuta, a na GP "Horgoš", takođe na izlazu iz zemlje oko 150 minuta.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA