Radomirova drama potresa Balkan: Hteli da ga prinudno isele iz rođene kuće, on pretio da će zapaliti plinsku bocu!

- Obavestili su me da je tražilac izvršenja u poslednji momenat odustala od predloga da sklope ugovor, ali hvala bogu pa se sve ipak sretno završilo - izjavio je Radomir

  • 2

Iseljenje porodice Kuzmić iz banjalučkog naselja Česma je ponovo odloženo zato što je Radomir Kuzmić pretio da će zapaliti plinsku bocu.

NOVA DRAMA NA SENJAKU: Izvršitelji ušli nasilno u stan i iselili porodicu Vasić, iznose stvari iz stana!

Kuzmić je rekao da je prinudno iseljenje odloženo do daljnjeg te da savesno tvrdi da je bio spreman da zapali plinske boce i zajedno sa kućom odleti u vazduh.

- Obavestili su me da je tražilac izvršenja u poslednji momenat odustala od predloga da sklope ugovor, ali hvala bogu pa se sve ipak sretno završilo - istakao je on.

Kako javlja novinar "Nezavisnih" sa lica mesta, veliki broj meštana se okuplja, a novinarima i fotoreporterima, kao i kamermanima, policija ne dozvoljava prilaz kući.

Kuzmić je 1992. godine menjao svoju imovinu u mestu Slavonski Kobaš, opština Slavonski Brod, za imovinu Dragomira Budiše iz banjalučkog naselja Česma, ali je porodica Budiša 2003. godine zatražila poništavanje ugovora o zameni nekretnina, što je Osnovni sud u Banjaluci prihvatio.

Kuzmić je protestovao pred Osnovnim sudom u Banjaluci i 2009. godine stupio u dvadesetodnevni štrajk glađu pred Narodnom skupštinom Republike Srpske zbog odluke banjalučkog Okružnog suda Banjaluka da potvrdi presudu Osnovnog suda kojom se poništava ugovor o zameni nekretnina.

U avgustu prošle godine pri pokušaju prinudnog iseljenja, Radomir Kuzmić je pretio da će zapaliti plinsku bocu u kući, ali je odustao od te namere, i tada je deložacija bila odložena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    30. mart 2017 | 11:45

    Tipicno za nase prodane duse u pravosudju...neka Srbin proba tako nesto u Federaciji ili Hrvatskoj...nikada nece dobiti parnicu...samo prodane duse rade tako nesto...

  • Tartaros

    30. mart 2017 | 13:22

    Оћу нећу...Па докле бре???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA