≫ 

Tužna sudbina se krije iza 2 leša koja su trulila mesec dana u stanu u Beogradu

Ispred stana preminulih i dalje se nalazi velika bela mrlja od sirćeta, posle neuspešnog pranja krvi sa pločica, nakon iznošenja tela

  • 11

Gotovo mesec dana su stanari solitera na Bulevaru kralja Aleksandra, u broju 420, osećali nesnosan smrad, a tek kad su se u ulazu pojavile mušice, ubrzo su u jednom stanu pronađena dva beživotna tela!

U momentu kad je ova vest potresla Srbiju, u užasnoj nesreći u Rumuniji poginula je Irena (28) iz Niša 

Kako telegraf.rs saznaje, u stanu su u utorak oko 13 časova pronađeni D. T. (86) i njen sin A. T. (66). Majka D. T. je bila nepokretna i, kako se pretpostavlja, verovatno je njen sin umro pre nje, a ona je bila nemoćna da uradi bilo šta.

Njoj nije imao ko da pomogne gotovo 30 dana, koliko se pretpostavlja da su majka i sin bili mrtvi pre nego što su njihova beživotna tela izvučena iz stana.

- Kroz hodnik se osećao neprijatan miris. Komšije su proveravale i u podrumu da nije nečiji kiseli kupus ili uginula mačka. Stari zamrzivač ispred vrata sam morala da otvaram da vidim da nije možda nešto u njemu. Na kraju smo svi počeli da sumnjamo da je neko preminuo. Čak su se i mušice pojavile – priča prva komšinica preminulih.

Ispred njenog i stana preminulih i dalje se nalazi velika bela mrlja od sirćeta, posle neuspešnog pranja krvi sa pločica, nakon iznošenja tela.

Sirće se i dalje oseća, ali nesnosan smrad je nestao nekoliko sati nakon iznošenja tela.

- Pretpostavljamo da je on imao infarkt i pao, a da je ona pokušala da ustane i da mu pomogne. Ona je imala šlog i iz kuće nije izlazila godinama – pričaju komšije.

Nakon obdukcije biće utvrđen tačan uzrok smrti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjelija

    30. mart 2017 | 13:17

    "Bravo" komsije! 30 dana ne vidjate komsiju, prolazite pored njihovog stana, ne pokucate, ne pozvonite, da pitate sta mozete da pomognete, da pozovete hitnu pomoc, policiju, vatrogasce, da otvore vrata. "Kiseli kupus", smrad iz podruma???!!! Pa gde vi zivite?! Na deponiji? 30 DANA???????!!!!!!

  • ...

    30. mart 2017 | 13:09

    Tuzno...kada je tracaranje,preljuba ...sve se zna,ljudi prate i spijuniraju tudje zivote a kad treba nekom da se nadju u tom zivotu njih nema...verovatno im ovde nije bilo tema i ineresantnih stvari pa nisu obracali paznju na ove jadne ljude

  • Biljana

    30. mart 2017 | 13:40

    Zar niko nije se nikad setio da toj baki odnese neki kolac, neku vocku. Sram vas bilo. A ocekujete vas neko da pogleda. Zapitaj te se ko ce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA