≫ 

Čuvao ga je kao svog sina, a on mu smrskao glavu zbog dimnjaka: Ispovest sestre nesrećnog čoveka koga je ubio bratanac (FOTO)

- Slavko je mrtav ležao na poljskom putu. Kako sam čula, krenuo je u voćnjak, a Slaviša je pošao za njim, zaskočio ga i usmrtio ga kamenom - kaže ožalošćena sestra

  • 6

- Čuvao ga je kao svog sina, a on mu je krvavo uzvratio. Smrskao mu je glavu kamenom, i to zbog čega, zbog dimnjaka - priča Malina Todosijević, sestra Slavka Đorđevića (69) koga je danas nedaleko od njegove kuće u svrljiškom selu Prekonoga ubio njegov bratanac Slaviša (57).

UBIO STRICA: Zločin u selu kod Svrljiga

Kako kaže sukob između strica i bratanca tinjao je godinama jer su se sporili oko dimnjaka na zajedničkoj kući.

- Slaviša je zabetonirao dimnjak, a onda je tužio strica i optužio ga da je on to uradio. Dok je suđenje trajalo pretio mu je da će ga ubiti ako sud stane na Slavkovu stranu. Desilo se upravo to, i danas su trebali da dođu izvršitelji da sprovedu presudu. Slavko se čitavog dana bavio poljskim radovima, zvala sam ga telefonom oko 15 sati i pitala sam ga kada ćemo da sadimo krompir. Međutim, dok sam stigla u selo, već je sve bilo gotovo. Slavko je mrtav ležao na poljskom putu. Kako sam čula, krenuo je u voćnjak, a Slaviša je pošao za njim, zaskočio ga i usmrtio ga kamenom - kaže ožalošćena sestra.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dodaje, da je ovo kulminacije višegodišnjeg maltretiranja kojem je njen brat bio izložen.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Eno, tamo još stoje neki njegovi transparenti. Na jednom piše: "I nenoramalni vole da su normalni, ali bolest je bolest". Prošle godine Slavku je umrla žena, on je u njegovo dvorište ubacivao neka pisma u kojima ga optuživao da je on ubio iako je preminula od srčane slabosti. Strašno je ono što je moj brat trpeo, Slaviša ga je optuživao i da je potplatio sudije. Od čega, on je imao penziju dvanaest, trinaest hiljada, pomagao se onim što bi zaradio od poljoprivrede. Mučio ga je čitavog života i na kraju ga ubio. Prijavljivali smo ga policiji, ali sve je bilo džabe, na kraju je uradio to što je namerio - priča Malina.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Ubica se nakon zločina predao policiji i kako saznajemo, priznao je delo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Daljinac baner

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    30. mart 2017 | 23:45

    Mrznja nema granice...ko u sebi nosi mrznju taj je vec porazen od samog sebe i veceg mu neprijatelja nema....

  • victoria

    30. mart 2017 | 23:51

    Koji debil! Sad svoj dimnjak vise nece videti kad ode u zatvor.

  • Nira

    31. mart 2017 | 05:30

    U istoriji našeg naroda ima da se poubijaju zbog međe ovo je prvi put da je neko nekog ubio zbog dimnjaka .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA