≫ 

Baka (60) Dalton harala Valjevom: Plastičnim pištoljem pljačkala apoteke i menjačnice

Sumnja se da je na isti način pokušala dva razbojništva u menjačnicama u Valjevu

  • 2

Valjevska policija uhapsila je ženu koja je u tri navrata opljačkala apoteku “Vega” u širem centru Valjeva.

Muškarac (55) odmarao je kod kuće, kada je čuo zvono. Povučeni Valjevac otvorio je vrata, i sledećeg trenutka bio uhapšen!

Lisice na ruke su stavljene G.M. (60) iz Valjeva. Pored toga ona se sumniči za dva pokušaja razbojništva u menjačnicama.

Kako saznajemo, uhapšena žena je u tri navrata, sa plastičnim pištoljem, upala u apoteku “Vega” na raskrsnici ulica Knez Mihailove i Sinđelićeve ulice i od radnica je oduzimala novac. Pričinjena šteta se procenjuje na oko 52.000 dinara.

Treća apoteka koju je opljačkala je apoteka na Jadru. U njih je ulazila maskirana, sa maramom i naočarima za sunce na glavi, ogrnuta šalom, a onda je uz pretnju „plašljivcem“ uspela da ih opljačka i odnese ukupno 52.000 dinara.

Poslednje razbojništvo bilo je polovinom marta ove godine, kada je G.M. iz apoteke odnela oko 30.000 dinara.

 

Sumnja se da je na isti način pokušala dva razbojništva u menjačnicama u Valjevu. Kako se navodi u policijskom saopštenju, G.M. je u zakonskom roku biti privedena osnovnom tužiocu u Valjevu I njoj je određen pritvor do 30 dana.

Daljinac baner

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA