Putin čestitao Vučiću: Znamo šta znači vaša tako ubedljiva pobeda

Ruski lider je izrazio uverenost da će delatnost Vučića na čelu države "omogućiti dalji razvoj rusko-srpskog strateškog partnerstva za dobrobit bratskih naroda dveju zemalja"

  • 38

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je Aleksandru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima i izrazio uverenost da će njegov posao kao šefa države omogućiti razvoj strateškog partnerstva sa Rusijom, saopštila je služba za odnose sa javnošću Kremlja.

- Tako ubedljiva pobeda na izborima pokazuje široku podršku vašim naporima, usmerenim na rešavanje aktuelnih ekonomskih i socijalnih zadataka koji stoje pred Srbijom, kao i na održavanje konstruktivnog, izbalansiranog spoljnopolitičkog kursa - navodi se u telegramu čestitke ruskog predsednika.

Putin je naglasio i da u Rusiji znaju Vučića kao "principijalnog pristalicu jačanja prijateljskih odnosa između Rusije i Srbije".

Ruski lider je izrazio uverenost da će delatnost Vučića na čelu države "omogućiti dalji razvoj rusko-srpskog strateškog partnerstva za dobrobit bratskih naroda dveju zemalja".

Portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov je izjavio novinarima da Moskvi imponuje pobeda Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima u Srbiji, jer se on zalaže za razvoj odnosa između dve zemlje.

Baner, izbori 2017

(Telegraf.rs / sputniknews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andja

    3. april 2017 | 13:03

    Kako da ne zna kad koristi isti sistem ..

  • mala

    3. april 2017 | 15:29

    Srecna sam sto ce nam drzavu voditi jedan ozbilja politicar, kao sto je Aleksandar Vucic!

  • Rile

    3. april 2017 | 12:57

    Zna se ko je najbolji, i kome je Putin pružio podršku !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA