BOMBAŠKI NAPAD: Ubijen sinovac zaštićenog svedoka protiv Šarića! (FOTO)

U eksploziji automobila u beogradskom naselju Žarkovo poginuo Radojica Joksović, sinovac Nebojše Joksovića, koji svedoči protiv mafijaškog bosa iz Pljevalja

  • 13

U eksploziji automobila bombe danas oko 14 sati stradao je Radojica Joksović, sinovac Nebojše Joksovića, zaštićenog svedoka u postupku protiv Darka Šarića.

Još jedna osoba je ranjena kada je u beogradskom naselju Žarkovo, u ulici Braće Vučković, eksplodirala bomba postavljena pod "audi A6"(vlasništvo Joksovića), koji je bio u pokretu, otkriva Telegraf na licu mesta.

Joksović je, kako saznajemo, krenuo po dete u vrtić, a podmetnuta bomba je eksplodirala na svega dvadesetak metara od obdaništa!

Od očevidaca saznajemo da je još jedna osoba, mlađi muškarac, nakon ekplozije istrčao sa zadnjeg sedišta i pobegao.

- Automobil je eksplodirao dok je prelazio preko ležećeg policajca, a s obzirom na to da je ovde nizbrdica, nastavio je tako zapaljen niz ulicu još tridesetak metara - kaže očevidac.

Stariji gospodin koji se zatekao u blizini, vraćao se iz prodavnice kada je čuo stravičnu eksploziju.

- Bilo je zastrašujuće. Od straha sam legao na zemlju i sve se prosulo što sam kupio. Pogledao sam u stranu i video gust dim iz automobila - kaže sugrađanin koji se još trese od šoka.

Nebojši Joksoviću su prve pretnje stigle nakon iskaza koji je dao sudskom veću, u kojem je kao glavni Šarićev saradnik u Italiji svedočio o kriminalnim aktivnostima klana. Na njegov kafić „La principesa“ u Žarkovu je bačena bomba juna prošle godine, a samo mesec dana pre toga na zgradu njegove štamparije, takođe u Žarkovu, su ispaljene tri „zolje“.

Zbog toga su Joksović i njegova porodica bili danonoćno pod policijskim obezbeđenjem i pojačanim merama zaštite, a prošle godine je pokušao da pobegne za Mađarsku.

Nesreća po svemu podseća na nedavno ubisto Boška Raičevića u centru Beograda. Podsetimo, 22. juna biznismen Raičević je poginuo kada mu je eksplodirala bomba postavljena pod automobil usred dana u ulici Cara Dušana na Dorćolu.

 

(D. Zlojutro / foto: Milena Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    3. jul 2012 | 17:25

    opet crnogorski bombaski obracun u sred bela dana,dokle ce te crnogorske ciganske stoke da unistavaju Srbiju? CIGANI CRNOGORSKI NAPOLJE IZ SRBIJE

  • SickBoy

    3. jul 2012 | 17:34

    Al je bio zastiiiiceeeen.

  • marko

    4. jul 2012 | 09:16

    dokle će crnogorski teroristi da ugrožavaju naše živote u srbiji?! marš napolje iz srbije mamu vam jebem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA