Monstrum koji je ubio malu Anđelinu (3) bez trunke kajanja: Očajna majka imala je samo jedno da mu kaže!

Monstrum je, 18. juna u Vratarnici ubio komšinicu Draganu Stanković i njeno telo bacio u Timok. Policija ga je privela na saslušanje, ali je on uspeo da obmane poligraf, pa je odmah pušten. To je bila fatalna greška koja je malenu Anđelinu koštala života, koju je zverski silovao i ubio dvadesetak dana kasnije

  • 20

Vladica Rajković (28) koji je brutalno silovao i ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović (3), juče je osuđen na 40 godina zatvora. Prilikom izricanja presude, Rajković nije pokazao ni trunku kajanja, i to je dodatno šokiralo sve prisutne, naročito nesrećnu i neutešnu majku Danijelu.

Presuđeno monstrumu Vladici Rajkoviću koji je ubio malu Anđelinu (3)! Evo koliko će godina trunuti u zatvoru!

- Jedina pravedna kazna za za ubistvo mog deteta je smrtna kazna. Htela sam ubici oči da iskopam, ali su me stražari sprečili - rekla je posle izricanja presude Vladici majka Danijela Stefanović iz Vratarnice.

Majka je očajna:

- Zar niko ne pomišlja da će ovakav krvnik izaći iz zatvora i ubiti još neko dete! Muka mi je kad vidim kako hladno sve prihvata i ko zna šta smišlja! Moje dete je izmrcvario, creva mu je prosuo i u grob otpremio, a on će iz zatvora izaći kad-tad - ogorčena je Danijela.

Monstrum je, podsetimo, 18. juna u Vratarnici ubio komšinicu Draganu Stanković i njeno telo bacio u Timok. Policija ga je privela na saslušanje, ali je on uspeo da obmane poligraf, pa je odmah pušten. To je bila fatalna greška koja je malenu Anđelinu koštala života, koju je zverski silovao i ubio dvadesetak dana kasnije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tokom silovanja joj je rasporio međunožje, a vrištanje i otimanje nesrećnog deteta ga je izbezumilo,  pa je kamenom bukvalno smrskao glavu devojčici. Posle zločina je mirno otipao kući i presvukao se. Uhapšen je dva sata kasnije.

- Sud nije prihvatio odbranu okrivljenog, kada je negirao zločin nad malom Anđelinom. Branilac je čak zatražio olakšavajuće okolnosti za klijenta, što je sud odbio. Pokušao je da umanji krivicu time što Rajković nije bio najprisebniji dok je izvršavao gnusan zločin, već pod dejstvom alkohola.

Včadica Rajković osuđen je na 40 godina zatvora, što je maksimalna moguća kazna prema našim zakonima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Srpski Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametnjakovic

    5. april 2017 | 10:20

    Raspao se dabogda na milion delova!

  • PS

    5. april 2017 | 11:16

    Da je imao iole svesti i ljudskosti, on to ne bi uradio. Takvi nemaju čime da se kaju. Njih treba zauvek odstraniti iz ljudskog društva.

  • Goran

    5. april 2017 | 09:06

    Gospodo zatvorenici kada ugostite ovog monstruma nemojte mu presuditi odmah nego mu presudjute svakog dana narednih 40godina to je najmanje sta zasluzuje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA