≫ 

Putinov alarm bivšim zemljama SSSR-a: Upozorava da je svaka od ovih država meta terorista!

Sastanak ruskog predsednika sa šefovima oružanih službi ZND usledio je dva dana nakon eksplozije u metrou u Sankt Peterburgu, u kojoj je ubijeno 14 osoba

  • 1

Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je danas bezbednosne zvaničnike iz Zajednice nezavisnih država da eksplozija u metoru u Sankt Peterburgu ukazuje na to da pretnja od terorizma ne jenjava.

Svi pričaju o ovim verzijama, a niko ne potvrđuje: Putinov put oko crne tačke u Sankt Peterburgu, Rusi znali da se nešto sprema?!

- Vidimo da se, na žalost, situacija ne poboljšava. Nedavni tragični događaji u Sankt Peterburgu najbolja su potvrda toga. Znamo da je svaka od naših zemalja, pratično svaka, moguća i potencijalna meta terorističkih napada - rekao je Putin obraćajući se zvaničnicima tog saveza bivših sovjetskih republika.

Sastanak ruskog predsednika sa šefovima oružanih službi ZND usledio je dva dana nakon eksplozije u metrou u Sankt Peterburgu, u kojoj je ubijeno 14 osoba, navodi AP.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milence

    6. april 2017 | 09:39

    Putin će moći da se uspešno bavi borbom protiv terorizma na svojoj teritoriji,ali će se verovatno sada ići ka tome da se sve terorističke nage prebace na teritorije bivših sovjetskih republika,i to će biti ogromne teritorije,i neće moći da se drže pod kontrolom.Protiv Rusa će se onda voditi kampanja za Siriju,napadaće ih kao glavne krivce,uz sankcije koje su im uveli u Evropi,ići na to da ga iscrpljuju sistematski.Jer rat u Siriji je mogao da se uskoro završi,i da se Asad stavi pod kontrolu.Ali baciše hemijsko oružje i sada se miru ne nazire kraj.Nama su bacili uranijumske bombe.Ovo su uradili psi rata.Amerika i Nato hoće da drže pod kontrolu Evropu,Bliski istok i Balkan,a Rusija će imati velikih problema.Ne treba nasedati propagandi da Amerika hoće Rusiju za saveznika.Hoće,ali da joj drži naoružanje pod kontrolom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA