13

BIP uzimaju Makedonci

Odbor poverilaca izabrao zakupca, novi poslovno-tehnički partner "Beogradske industrije piva" biće preduzeće "M6 Eden Srb"

BIP, pivo, Beogradska industrija piva
Foto: Tanjug/Nenad Milošević

Novi poslovno-tehnički partner “Beogradske industrije piva” biće preduzeće “M6 Eden Srb“, koje je za mesečni zakup ponudilo 76.000 evra, pišu Novosti.

PREPOROD BEOGRADSKE PIVARE: Makedonac zakupio BIP!

Odbor poverilaca izabrao je novog zakupca, a poverioci su na kraju pristali.

U pitanju je srpska firma makedonskog biznismena Svetozara Janevskog, koju je osnovao polovinom 2015. godine, gde se on vodi kao direktor.

Ponudu su dostavili i Konzorcijum “Insa” Zemun i Samostalna trgovinska radnja “Pevec” iz Kragujevca i “Unidrop”. Sva tri ponuđača ispunili su sve uslove iz javnog poziva. Finansijski najpovoljniju ponudu dostavio je “M6 Edeb Srb”.

Foto: Tanjug/Nenad Milošević

Foto: Tanjug/Nenad Milošević

Odbor poverilaca je u roku dao saglasnost sa četiri glasa za prihvatanje ponude “M6 Eden Srb”. Stečajni upravnik će u skladu sa javnim pozivom pristupiti zaključenju ugovora sa izabranim ponuđačem – kažu u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika.

Zakupac je u obavezi da angažuje najmanje 100 bivših radnika. Firma “M6 Eden”, prema podacima iz Agencije za privredne registre, nije imala angažovanih radnika.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: BIP, M6 Eden Srb, Makedonci, zakupac
Popularni komentari
 • d
  doticni

  Jos cuveni Foni da dodje i da razradi posao.hahaha

 • O
  OBILIC

  Lepo prodajemo kao da nije nase nesposobna država. Ludom detetu ostavis naslestvo i on to proda sve posten čovek voli srbiju.

 • D
  Delije Republika Srpska ☆

  Toliko o našoj vladi koja sve rasprodaje .

foto dana

video dana