≫ 

BIP uzimaju Makedonci

Odbor poverilaca izabrao zakupca, novi poslovno-tehnički partner "Beogradske industrije piva" biće preduzeće "M6 Eden Srb"

  • 13

Novi poslovno-tehnički partner "Beogradske industrije piva" biće preduzeće "M6 Eden Srb", koje je za mesečni zakup ponudilo 76.000 evra, pišu Novosti.

PREPOROD BEOGRADSKE PIVARE: Makedonac zakupio BIP!

Odbor poverilaca izabrao je novog zakupca, a poverioci su na kraju pristali.

U pitanju je srpska firma makedonskog biznismena Svetozara Janevskog, koju je osnovao polovinom 2015. godine, gde se on vodi kao direktor.

- Ponudu su dostavili i Konzorcijum "Insa" Zemun i Samostalna trgovinska radnja "Pevec" iz Kragujevca i "Unidrop". Sva tri ponuđača ispunili su sve uslove iz javnog poziva. Finansijski najpovoljniju ponudu dostavio je "M6 Edeb Srb".

Foto: Tanjug/Nenad Milošević Foto: Tanjug/Nenad Milošević

Odbor poverilaca je u roku dao saglasnost sa četiri glasa za prihvatanje ponude "M6 Eden Srb". Stečajni upravnik će u skladu sa javnim pozivom pristupiti zaključenju ugovora sa izabranim ponuđačem - kažu u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika.

Zakupac je u obavezi da angažuje najmanje 100 bivših radnika. Firma "M6 Eden", prema podacima iz Agencije za privredne registre, nije imala angažovanih radnika.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doticni

    6. april 2017 | 14:33

    Jos cuveni Foni da dodje i da razradi posao.hahaha

  • OBILIC

    6. april 2017 | 11:06

    Lepo prodajemo kao da nije nase nesposobna država. Ludom detetu ostavis naslestvo i on to proda sve posten čovek voli srbiju.

  • Delije Republika Srpska ☆

    6. april 2017 | 11:01

    Toliko o našoj vladi koja sve rasprodaje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA