≫ 

Rusi nikad ne zaboravljaju Srbe: Napad na Siriju uporedili sa bombardovanjem Jugoslavije 1999. (VIDEO)

- Napad na aerodrom podseća na bombardovanje Jugoslavije, vojnu intervenciju u Iraku, razaranje Libije i druge akte nepoštovanja međunarodnog prava od strane SAD - istakao je ruski senator Igor Morozov

  • 14
Bombardovanje Srbije 1999, NATO Foto: S.Pikula, Tanjug/Vladimir Dimitrijević/Rade Prelić, flickr/Nicolas Raymond, Pixabay

Član Odbora za spoljne poslove Saveta federacije Rusije Igor Morozov uporedio je vazdušni napad SAD na sirijsku vazduhoplovnu bazu u pokrajini Homs sa bombardovanjem Jugoslavije i intervencijom u Iraku.

SAD ispalila 60 raketa na Siriju zbog napada hemijskim oružjem: Prve reakcije burne, Putin zagrmeo!

- Napad na aerodrom podseća na bombardovanje Jugoslavije, vojnu intervenciju u Iraku, razaranje Libije i druge akte nepoštovanja međunarodnog prava od strane SAD - istakao je ruski senator, prenosi "Sputnjik".

PUTIN ZAGRMEO: Američki napad na Siriju predstavlja ozbiljnu prepreku između odnosa Rusije i SAD!

Prema njegovim rečima, „sada je savršeno jasno da je hemijski napad u Idlibu bio američka provokacija kako bi se opravdao napad na vazdušnu bazu“.

On je istakao da je američki predsednik Donald Tramp već odustao od svog obećanja da će se u Siriji boriti protiv Daeša (naziv Islamske države na arapskom), a ne protiv predsednika Bašara el Asada.

U noći između četvrtka i petka Sjedinjene Američke Države su lansirale više od 50 raketa „tomahavk“ na sirijski vojni aerodrom u Šairatu, koji se nalazi na 38 kilometara od Homsa.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VukBgd

    7. april 2017 | 08:43

    Prokleta Amerika - istinako zlo! Zasto s-300 i s-400 nisu presreli ove Tomahavke?!?!? To je pitanje!!!

  • Severac

    7. april 2017 | 09:26

    Bog će jednog dana presuditi Americi, u vidu zemljotresa, tornado, cunamija.....kako su otkriveni, tako će i nestati...iznenada.

  • Miki

    7. april 2017 | 11:00

    E moj putine molimo te nemoj vise da nas branis jer nama je sve gore i gore isto kao jeljcin nikada nam nece dati oruzje da se makar sami branimodruge nam nema ovim se pokazalo ko ima muda a ne prazne price

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA