Divljali su 270 na sat: U sledećem minutu jedan od njih je poginuo, drugi prijatelj je snimio zastrašujući trenutak (VIDEO)

Policija je potvrdila da je motociklista poginuo, izvestio je Plymouth Herald

  • 5

Ovaj video objavila je policija u Engleskoj kao upozorenje motociklistima. Trominutni snimak pokazuje kako motociklista neumoljivio putevima "goni" svog dvotočkaša, usput vozeći i brže od dozvoljenog, a jednom je dostigao i neverovatnih 273,5 kilometara na sat!

Jurili su vrtoglavom brzinom: Dvojica motociklista stavila glavu u torbu zbog adrenalina (VIDEO)

Čovek vozi po lepom, sunčanom danu, pretičući i obilazeći vozilo za vozilom. Povremeno, drugi motociklista pojavi se u kadru pre nego što se ponovo izgubi iz vida čoveka koji snima.

Policija je drugog motociklistu identifikovala kao prijatelja snimatelja. On je i snimio nesreću koja se dogodila, kada je njegov prijatelj udario u zadnji desni deo automobila. Motociklista je odbačen u desnu traku, a malo je falilo da na jega naleti kombi. Vozač je dao migavac da će krenuti u preticanje, da li to motociklista nije video ili nije video na vreme, utvrdiće policija.

Merač brzine snimatelja pokazivao je u trenutku nesreće skoro 145 kilometara na sat.

Policija je potvrdila da je motociklista preminuo, izvestio je Plymouth Herald. Organi reda su takođe potvrdili da je to bila najbrža vožnja ikada zabeležena u toj oblasti, a motociklista je dobio uslovnu zatvorsku kaznu.

Pogledajte video i ključni trenutak nesreće na 3:07:

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: irishmirror.ie)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA