HAOS NA PUTEVIMA ZA PRAZNIKE: Oprez za volanom, pojačan saobraćaj

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta

  • 1

Vikend je protekao je u znaku pojačanog saobraćaja, a veći broj vozila očekuje se i u narednom periodu, posebno u drugoj polovini nedelje zbog predstojećih uskršnjih praznika, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Ne da vas neće zaštititi, nego može da vas povredi: Ozbiljno upozorenje, u Srbiji zvanično prodaju lažnu pomoć vozačima

Probajte da provalite šta je SKANDALOZNO na ovom snimku (VIDEO)

Prolaze kroz crveno, misleći da je zeleno, a onda stigne paprena kazna: Jedan znak pravi najveći problem vozačima

Kako se ukazuje, takve situacije uvek donose usporenu vožnju, a povremeno i kraće prekide u saobraćaju zbog kojih će za volanom biti potrebno više stpljenja nego uobičajeno.

AMS dodaje da pojačan saobraćaj, pored dužih zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama, vrlo često donosi i veći broj saobraćajnih nezgoda, zbog čega treba voziti pažljivo, uz više tolerancije.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA