≫ 

Horor u Sremskoj Mitrovici: Komšijski pas unakazio petogodišnju devojčicu

Posle završetka prepodnevne liturgije u crkvi u naselju Kamenjar, komšijski pas nasrnuo je na devojčicu

  • 21

Petogodišnju devojčicu iz Sremske Mitrovice izujedao je pas zlatni retriver i naneo joj povrede po ruci, leđima i glavi.

VINKOVCI U ŠOKU: Pas izgrizao devojčicu (10) po licu

Kako "Novosti" saznaju, devojčica je stabilno i nakon ukazane pomoći na odeljenju Hirurgije u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, puštena je kući.

Prema priči očevidaca, posle završetka prepodnevne liturgije u crkvi u naselju Kamenjar, komšijski pas nasrnuo je na devojčicu, oborivši je na stomak, i kako su rekli za naš list, počeo je da je kida i ujeda.

- Dete je počelo da jauče i vrišti, a mi, koji smo pukom srećom ostali još malo u crkvi, dotrčali smo. Počeli smo psa da udaramo nogama, kako bismo ga odvojili od devojčice - kaže jedan od svedoka ovog nemilog događaja.

U Opštoj bolnici potvrdili su da je došlo do ovog incidenta, te da su petogodišnjakinji sanirane rane, kao i da je pretrpela veliki strah.

Policija je saslušala vlasnika psa koji je napao i izujedao devojčicu, rečeno je danas u Policijskoj upravi u tom gradu.

O tom slučaju, kako su naveli za Tanjug u policiji, obavešteno je nadležno tužiaštvo i protiv vlasnika psa biće podneta odgovarajuća krivična prijava.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brrrrr

    10. april 2017 | 10:58

    Zalosno...ali dokaz da nije glavna rasa za agresiju psa,vec gazda... Brz oporavak fizicki i mentalni devojcici...

  • Свети светац Светомир

    10. april 2017 | 11:42

    Ретривер напао? Он мора да је страшно малтретиран од стране газде да буде такав.Казна....

  • Pravda

    10. april 2017 | 13:51

    Kakve sve zveri pustaju po parkovima bez korpe i povoca. Niko nista ne preduzima svi smo ugrozeni a narocito deca. Dokle vise ovako da se desava. Moj apel je upucen policiji i svim institucijama da nas i nasu decu zastite od krvolocnih zveri ili da se sami organizujemo na svoj nacin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA