Predstavnik LDP-a u RIK-u podneo ostavku

Ta stranka ocenjuje da situacija u kojoj smo se našli posle izbora ukazuje da smo duboko podeljeno društvo koje ne uspeva da pronađe zajednički jezik

  • 6

Predstavnik Liberalno demokratske partije u Repibličkoj izbornoj komisiji Dragan Ninković podneo je danas pisanu ostavku i više neće učestvovati u radu RIK-a, saopštila je LDP.

RIK: Ne vršite pritisak, izbori još nisu gotovi

– Kao što je najavio predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, ova ostavka je rezultat želje da se izađe u susret zahtevima studenata koji protestuju već sedam dana na ulicama najvećih gradova u Srbiji – piše u saopštenju.

Ta stranka ocenjuje da situacija u kojoj smo se našli posle izbora ukazuje da smo duboko podeljeno društvo koje ne uspeva da pronađe zajednički jezik i odgovori na najvažnija pitanja od kojih zavisi budućnost svih.

Zbog neprihvatljivih slabosti političara, žrtve neodgovornosti i vlasti i opozicije postaju upravo oni koji svoju budućnost treba da traže u Srbiji, smatra LDP.

Navodi i da niko ne treba i nema pravo da relativizuje značaj protesta ignorišući zahteve studenata, baš kao što niko u njihovoj borbi, posle svih prokockanih šansi, ne sme sebično da traži novu stranačku priliku.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    10. april 2017 | 12:42

    Putuj igumane,ko gubi ima pravo da se ljuti.

  • Трамвај партија

    10. april 2017 | 13:30

    Кад представник тако јаке партије напусти РИК то је већ уставна криза.

  • СизЦГ

    10. april 2017 | 13:13

    Зар LDP још постоји?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA