Čovek koji menja istoriju: Muškarac prvi put na čelu Voga! (FOTO)

Eninful (45), rodom iz Gane, na tom mestu nasleđuje Aleksandru Šulman, koja je u januaru saopštila da će podneti ostavku na mesto glavnog i odgovornog urednika

  • 3

Britanski "Vog" saopštio je danas da je imenovao Edvarda Eninfula za svog novog glavnog i odgovornog urednika, čime je on postao prvi muškarac na čelu tog modnog časopisa u 100-godišnjoj istoriji njegovog izdavanja.

Tereza Mej prvi britanski premijer koji je pozirao za američki "Vog": Tramp je bio pravi džentlmen (VIDEO)

Eninful (45), rodom iz Gane, na tom mestu nasleđuje Aleksandru Šulman, koja je u januaru saopštila da će podneti ostavku na mesto glavnog i odgovornog urednika britanskog izdanja čuvenog magazina nakon 25 godina provedenih na toj funkciji, prenosi danas Rojters.

Foto: Facebook/Udruzenje ljubitelja reke Save Zeleni Raj Foto: Facebook/Udruzenje ljubitelja reke Save Zeleni Raj

Pronađena mrtva legendarna urednica Voga, jedna od najmoćnijih žena sveta

Novi urednik dolazi iz magazina W, čiji je modni i kreativni direktor bio od 2011. godine, a prethodno je radio za italijansko i američko izdanje "Voga".

Džonatan Njuhaus, direktor kuće "Konde Nast internešenel" koja izdaje "Vog", opisao je Eninfula kao "uticajnu ličnost u svetu mode, Holivuda i muzike" koja je "vrhunski pripremljena" za taj posao.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA