≫ 

Nove, spektakularne pljačke u Srbiji: Banditi uskaču u automobile u pokretu i OTIMAJU!

Ovaj deo grada je i ranije bio po zlu poznat, jer su tamošnji stanovnici naučili decu da se bacaju pred kola, što bi drugi maloletnici iskoristili da uskaču u kamione za snabdevanje i kradu robu

  • 7

Vozači koji prolaze ulicom Ivana Milutinovića u niškom naselju Stočni Trg, na meti su organizovanih bandi koji kradu sve što im dođe pod ruku.

"Modus operandi“ lopova je uskakanje u vozila u pokretu koja su prinuđena da zastanu na raskrsnici ove i Šumadijske ulice, zbog kratera u kolovozu, nakon čega sa zadnjih sedišta odnose sve što zateknu.

Lopovi smislili novi način pljačke dok čekate autobus: Priđu ženama s leđa, guraju ih, a onda kreće haos!

Nišlija Slobodan Cvetanović je na ovaj način krajem marta ostao bez 13.000 dinara i 300 evra, koliko je pozajmio da sinu podigne spomenik:

- Pre tri godine mi je umro sin u 44. godini, sahranili smo ga u selu Popovac i ta deonica nam je jedina mogućnost da odemo do njegovog groba.

- Tog dana sam se sa ženom vraćao sa groblja, kada sam prikočio na raskrsnici zbog ogromnih rupa. Ništa nisam video, dok žena nije vrisnula, priča Slobodan i dodaje:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Cobi, ode torba. Dvojica mladića su otvorila zadnja vrata kola, zgrabila torbicu i pobegla. Potrčao sam za njima, jedan momak mi je pokazao ulicu u kojoj su nestali, pa sam došao do kuće u koju sam bio siguran da su ušli.

- Tu je stajala jedna grupa mladića, pitao sam ih da li su videli gde su pobegli lopovi a jedan od njih mi je kazao :

"Beži odavde, nemoj glava da ti ode". Odjednom je pred mene pala moja torbica koju je neko bacio sa terase. U njoj je sve bilo osim novca – priča Cvetanović.

Na istom potezu za relativno kratko vreme opljačkano je još četvoro ljudi. Nišlijki M. K. na istom mestu ukradeno je 30.000 dinara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Piroćanac I. S. ostao je bez 14.500, Leskovčanki S.R. oteto je 9.200, a D. I. iz niškog sela Matevac nestala je torbica, ali u njoj nije bilo novca.

Ovaj deo grada je i ranije bio po zlu poznat, jer su tamošnji stanovnici naučili decu da se bacaju pred kola, što bi drugi maloletnici iskoristili da uskaču u kamione za snabdevanje i kradu robu.

Tako su iz jednog transportnog vozila ukrali livenu kadu. Policija je iz tog razloga pojačala prisustvo što je sprečilo kradljivce ali čim je su se organi reda povukli, lopovi su nastavili po starom.

Daljinac baner

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    13. april 2017 | 07:37

    Nuzna odabrana, CZ pa kom obojci a kome opanci.

  • Miki Zemun

    13. april 2017 | 09:29

    A oni su koje nacionalnosti? Ili se o tome cuti sve dok im prava nisu ugrozena, onda se zna ko su i sta su? Zna se ko su! Blate nas takvi po citavom svetu jer se kaze iz Srbije a ne ti i ti iz Srbije. Dokle?

  • Rade

    13. april 2017 | 09:02

    Mexico,Brasil,South American Republic,Guatemala,Hodita nad Serbia.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA