≫ 

Urušio se potporni zid na Koridoru 10: U blizini je samo tunel koji se tek gradi

- Dokle god se proces izgradnje u potpunosti ne završi, moguća su dešavanja kao ova, a koja je pomenuti izvođač dužan da sanira i popravi o svom trošku - rečeno je u Koridorima Srbije

  • 19

Potporni zid na Koridoru 10 kod Predejana urušio se, a to su danas primetili i slikali građani. Ovaj zid se nalazi u blizini ulaza u tunel koji se tek gradi.

Išli smo da vidimo kako izgleda nova naplatna rampa na ulazu u Beograd (VIDEO)

- U procesu izgradnje autoputa često dolazi do obrušavanja, pojave klizišta, urušavanja tunela, pojave podzemnih voda i slično - rečeno je JUGpressu u Koridorima Srbije.

Radove na toj deonici izvodi kompanija Euroalliance, a radovi na izvođenju tunela Predejane duzine 1000 metara iznose oko 15 miliona evra.

- Radovi se finansiraju iz kredita Evropske investicione banke. U procesu izgradnje tunela je i obezbeđenje kosina - kažu u Koridorima Srbije.

Tvrde da u "u procesu izgradnje autoputa često dolazi do obrušavanja, pojave klizišta, urušavanja tunela, pojave podzemnih voda i slično.

- Dokle god se proces izgradnje u potpunosti ne završi, moguća su dešavanja kao ova, a koja je pomenuti izvođač dužan da sanira i popravi o svom trošku. Ovo je jedan od desetina slučajeva koja su se desila na izgradnji Koridora 10 i 11, a koji će se brzo sanirati kako bi se nastavilo sa radovima dok se na ostalim delovima trase nesmetano izvode radovi - rečeno je JUGpressu u Koridorima Srbije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Jugpress)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    13. april 2017 | 10:49

    Rece Gospodja Mihajlovic::"Svako treba da zna, svoju - nadleznost"...

  • Ejade

    13. april 2017 | 11:05

    Nase kompanije (energo invest, ivan milutinovic, itd) svuda u svetu su hvaljene i dobri izvodjaci radova samo ne valjaju u Srbiji. Kakve normative imamo za gradjevinsku industriju vidi se iz prilozenog.

  • ДР

    13. april 2017 | 13:04

    Ала су га оправили,свака им част!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA